$close

Филтри

Преглед на резултатите

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Когато завършите три до пет години бакалавърско обучение в областта на художествените, социалните или хуманитарните науки, можете да спечелите бакалавърска степен, или бакалавър по изкуствата. Тази степен може да сиг… Научете повече

Когато завършите три до пет години бакалавърско обучение в областта на художествените, социалните или хуманитарните науки, можете да спечелите бакалавърска степен, или бакалавър по изкуствата. Тази степен може да сигнализира на работодателите, че имате основни познания по темата, която сте изучавали.

Какво е бакалавър по дизайн на транспорта? Транспортни сделки с машини и инструменти, които движат хора и стоки от едно място на друго, включително влакове, коли, лодки и самолети. Дизайнерският аспект идва с естетика, устойчивост и ефективност. Възможните курсове включват инженеринг, източници на алтернативни горива, водна безопасност и бъдещи пазарни тенденции. Някои програми включват възможност за практическо обучение.

Някои умения, които можете да спечелите по време на тази програма, включват фини двигателни умения, очи за детайлност и критично мислене. С фини двигателни умения и очи за детайлност можете да се справите с проблеми, свързани с малки парчета. Критичното мислене спомага за проектирането на решения на подобни проблеми.

Обучението варира между университетите и образователните програми. За да се определи цената на вашата степен, трябва да знаете какъв вид такси, в които ще посетите училището. Също така е полезно да изследвате разходите за книги и да решите дали ще се движите, пътувате или посещавате класове онлайн.

С бакалавърска степен по транспортно проектиране можете да потърсите кариера в много различни аспекти на транспорта. От инженерната страна можете да кандидатствате за кола, мотоциклет, яхта или друг дизайнер на превозни средства. Планирането на транспортни маршрути, както и строителния инженер, е друга кариера, която можете да преследвате. Търсенето в бъдещето може да означава работа като иноватор или изследовател в компанията, която помага за превръщането на превозните средства в нови горивни източници.

Тъй като транспортните нужди са универсални, този предмет може да бъде изследван почти навсякъде по света. Затеглете търсенето си, като вземете решение за един вид транспорт, за да учите и търсите училища, отлични в тази област. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
Препоръчано Последни Заглавие
IED – Istituto Europeo di Design Torino
Торино, Италия

Дизайнерът на транспорта е професионалист, който се занимава с проектиране на основните транспортни средства и може да проектира редица различни видове превозни средства, като ... +

Дизайнерът на транспорта е професионалист, който се занимава с проектиране на основните транспортни средства и може да проектира редица различни видове превозни средства, като мотоциклети, яхти и системи за мобилност. Дизайнерът на транспорта е в състояние да съгласува аспекти на стила, техниката, аеродинамиката, възможностите за производство и ергономията. Този вид дизайнер трябва да има задълбочено разбиране за продукта и функциите, които потребителят търси, за да може да има ясна представа за връзката между дизайна и маркетинга, иновациите и търговските изисквания заедно със социалната тенденция и икономическата среда, в която работи. -
BA
Редовно
3 години
Английски
Окт. 2023
15 Септ. 2023
Кампус