BACHELORSTUDIES

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Програми Бакалавърски предлагат на студентите много различни ползи. Често тези програми да отнеме от три до пет години, за да завършите и са фокусирани върху специфична област на изследване. С една от тези степени, завършилите са готови да се включат в пазара на труда или да упражняват допълнително образование.

Какво е бакалавърска степен по финанси и банково дело? Тази програма дава на студентите основни познания за финансови и банкови принципи. Докато преследва тази степен, студентите са изложени на ядрото Банково дело и финанси модели и как те се прилагат за финансовата индустрия. Студентите вероятно ще вземат класове по финансово управление, финансова отчетност, счетоводство, основи на инвестициите, корпоративно преструктуриране, банкови процедури, финансово моделиране, както и много други.

Финансиране и банковата индустрия е силно конкурентен.Чрез печелите бакалавърска степен по финанси и банково дело, завършилите са по-склонни да се получи изгоден, добре платена позиция и се открояват сред останалите, състезаващи се за една и съща позиция. Завършилите могат да имат знанията и уменията, които трябва да се отличи в тази област.

Има много различни фактори, които могат да повлияят колко струва да придобие бакалавърска степен във финансирането и банковото дело. Например, цената на донесла една от тези степени може да бъде засегната от това, което училището присъстваха, където се намира училището, както и колко много, че специално училище таксувани за обучение.

Много възможности за професионално развитие са на разположение за тези, които притежават бакалавърска степен по финанси и банково дело. Въпреки това, повечето завършилите тази степен работата като инвестиционни банкери, кредитните инспектори, или финансови консултанти.Въпреки че повечето висшисти работят при един от финансовите и банковите промишленост, някои завършилите продължават да прилагат уменията си в други области, които изискват познаване на нито банкови или финанси.

Студенти се интересуват от печелите една от тези степени може да отнеме часове от двете пълно или непълно работно време. За да разберете повече за наличните програми, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

 

 

2 резултата за Финанси и банково дело Filter

Бакалавър по изкуства в международното банкиране и финанси

Franklin University Switzerland
BA
<
Редовно
<
4 години
Английски
Кампус

Степента по международно банкиране и финанси е предназначена да насърчи оценката на финансовата система и процеса на вземане на финансови решения като определящи за икономичес ...

Научете повече

BA (Hons) Банково дело и финанси

INtel College
BA
Ян. 2021
<
Задочно
Кампус

Курсът предоставя набор от възможности за кариера, включително макар и не единствено академичната етап на обучение за кариера с ... ...

Научете повече