BACHELORSTUDIES

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Степента BA, или „бакалавър на изкуствата“, е бакалавърска степен, която подготвя студентите за кариера в съответна област на обучение. Продължителността на обучението зависи от университета или колежа, обаче обикновено бакалавърските програми BA са между три и пет години.

В областта на финансите и икономиката включва голямо разнообразие от теми. Някои програми ще имат глобален фокус, и типични класове ще бъдат международните финанси и търговия, международната парична среда и финансово планиране за чуждестранни корпорации.

Виетнам предлага разнообразен разнообразие от зашеметяваща забележителности. Студентите могат да се насладят на естествената красота на страната, студентите, които пътуват до Виетнам ще бъдат очаровани от големите градове, пазари и магазини, които са за разлика от всичко на тази планета. University вход във Виетнам се основава на резултати, постигнати в приемния изпит.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

1 резултата за Финанси и икономика, Виетнам Filter

BA (Hons) Финанси и икономика

British University Vietnam
BA
<
Редовно
<
4 години
Английски
Кампус

Програмата позволява на студентите да получат интегрирано и пълно разбиране на финансовите

Научете повече