BACHELORSTUDIES

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Степента „бакалавър на изкуствата“ (BA) се присъжда на студентите, които успешно приключват програми в течение на три или четири години в университет или друга подобна образователна институция. Такива програми осигуряват специализирана подготовка по определена дисциплина.

При следване в програми по финанси студентите придобиват знания за всички аспекти на финансово управлението. Тази област на знания включва бизнес инвестиции, банково дело, управление на лични парични средства и счетоводство. Студентите могат да изберат общо образование или по-тясна специализация в някоя от областите, например лично финансово планиране или бизнес счетоводство.

Германия е чудесна дестинация за международен scholarsand е с високо качество на системата за висше образование. Стойността на това ниво на образование е подобрен от Германия "и силна икономика. Чуждестранните студенти се насладите на отлична стандарта на живот в сигурна и безопасна среда. Берлин е столицата.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

3 резултата за Финанси, Германия Filter

Бакалавър по изкуствата (Hons) в управлението на бизнеса

EU Business School
BA
Февр. 2020
<
Редовно обучение
<
3 години
Английски
Кампус

Управление на бизнеса

Научете повече

Бакалавър по Финанси

Frankfurt School of Finance & Management
BA
Окт. 2020
<
Задочно обучение
<
4 семестри
Немски
Кампус

Този курс се предлага само на немски език 3 дипломи | Банков и общ мениджмънт бакалавър по финанси ...

Научете повече

бакалавър финансист

IUBH Fernstudium
BA
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
<
6 семестри
Немски
Онлайн обучение

В Бакалавър по Финансов мениджмънт (BA), ние ви предоставяме цялостна познаване на финансовата индустрия и свързаните с бизнеса. По този начин можете да се насладите на отличн ...

Научете повече