Filter
Бизнес администрация
Бангладеш Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Find law schools and universities in Бангладеш offering law degrees

Степента BBA, или „бакалавър по бизнес администрация“, се присъжда на тези, които успешно приключват обучението в течение на три или четири години и придобиват необходими знания за бизнеса и търговската сфера.

Бангладеш има регулиращ орган, наречен университет стипендии Комисията на Бангладеш, който контролира 34 държавни университета и 60 частни университети. Тя "е основната цел е да се гарантира, че образователните институции предлагат качеството на образованието. Те също така гарантират, че на студента култура, се спазва във всички висши учебни заведения.

Law schools and universities for law degrees Бангладеш. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Бангладеш here.

Научете повече Свиване

Резултати

Canadian University of Bangladesh

На равнище бакалавърска степен, Училището предлага бакалавърска степен по бизнес администрация (BBA), а четиригодишна програма, която подготвя студентите да се отличат в ... [+]

Училище за бизнес има за цел да произвежда високи завършилите качество, които ще могат да се поставят в топ класирани позиции в местни и глобални компании. Училището предлага двете бакалавърски и следдипломни програми.

На равнище бакалавърска степен, оферти за ученически Бакалавър по бизнес администрация (BBA), А четиригодишна програма, която подготвя студентите да се отличат в предизвикателни бизнес среди или в по-високи академични изследвания. Училище за бизнес съчетава най-добрите практики от академичните среди и индустрията, за да и се стреми да придаде съвременните бизнес практики на своите възпитаници. ... [-]

Бангладеш Дака
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски