Filter
Бизнес администрация
Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Стремеж бакалавърска степен по бизнес администрация (BBA) е вариант за студенти, които искат да учат в област, свързана бизнес. Това е бакалавърска степен и е предназначена да даде на студентите с образование в областта на основните области на бизнеса. Те може да имат възможността да се специализират в конкретен аспект от областта. Тази степен отнема 3-4 години, за да завърши и след като степента е спечелил, студентите ще имат уменията и познанията, необходими, за да станете експерти в бранша.

Какво е BBA в естествените науки? Фокусиране Тази програма е на студентите да бизнес фона с акцент върху естествените науки. Студентите ще получат практическо и теоретично обучение по проблемите на околната среда днес. Те могат да бъдат научени принципи по отношение опазването на природата, което ще ги подготви за кариера в областта. Учениците също могат да придобият опит в и разбиране на науката за устойчиво развитие, които те могат да се прилагат към настройка на бизнеса.

Има много ползи от провеждането на тази степен. Завършили студенти, които са спечелили BBA по природни науки ще успешно са придобили умения, знания и опит в областта да се прилага това, което те са се научили да си кариера. Те могат да използват това, за да ги направят конкурентоспособни в индустрията.

Цената ще варира в зависимост от институцията, в която искате да спечелите тази степен и неговото местоположение. Свързвате с признания офиса на желания от вас училище в голяма степен ще ви помогне в разбирането на разходите, както и дали тяхната програма е точно за вас.

Тези с BBA в природните науки са добре подготвени със способността да анализират и решават проблеми и да излезе с решения в областта на опазването на природата и устойчивото развитие.Те могат да очакват кариера в публичния или частния сектор, които работят като мениджъри за устойчивост, мениджъри по природни науки и мениджъри опазване проекта природни ресурси или може да заема длъжности, където те идват с възобновяемите енергийни източници и зелени решения.

Онлайн класове са една отлична възможност за местните и чуждестранните студенти, особено за тези с ограничен достъп до дадена институция. Това също така ще им даде гъвкавост те се нуждаят. За да научите повече, да търсите вашата програма по-долу и се свържете директно с признания офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата. 

Научете повече Свиване

1 резултата за Естествени науки

Memorial University, Grenfell Campus

Физическата програма в Grenfell Campus ще задоволи вашето любопитство за това как работи Вселената. Тази четиригодишна програма бакалавър на науката изследва всичко от на ... [+]

Физическата програма в Grenfell Campus ще задоволи вашето любопитство за това как работи Вселената. Тази четиригодишна програма бакалавър на науката изследва всичко от най-малкия ядро ​​до най-отдалечените галактики. Учениците научават основите, като им дават здрава основа, върху която да надграждате. Можете да изберете посоката си на обучение, като изберете курсове по физика на субатомната и частицината, астрономията и космологията.... [-]

Канада Corner Brook
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски