Filter
Бизнес администрация
Грузия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Ако искате за придобиете степен „бакалавър по бизнес администрация“ (BBA), трябва да се запишете за редовна четиригодишна бакалавърска програма, която се концентрира върху изучаване на бизнес и търговски отношения. Такива програми включват изучаване на общи курсове и специализирани дисциплини.

При следване в програми по мениджмънт студентите придобиват важни умения в сфера на бизнес, включително комуникации, самоанализ, планиране и изграждане на екип. Повечето програми се фокусират върху етически и културни разлики, които влияят върху труда. Изучаването на такива предмети често подготвя студентите за начални позиции в сфера на управление.

Грузия е суверенна държава в Кавказкия регион на Евразия. Разположен на брега на Черно море, тя е ограничена на север и североизток от Русия, на юг с Турция и Армения, и на югоизток от Азербайджан.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване

1 резултата за Управленски науки, Грузия

Други възможности в тази научна област:
Ilia State University

Бакалавърската програма по бизнес администрация в Ilia State University е предназначена за чуждестранни студенти, които получават степен да се състезават за работата на д ... [+]

Защо да избираме бакалавърска програма по бизнес администрация в Ilia State University ?

Ilia State University " Ilia State University Факултет по мениджмънт, технологии и образование е № 1 дестинация за грузински първокурсници от 2015Възможности за стаж в различни публични институции и частни предприятияЗавършилите познават основните теории и концепции, както и съвременните управленски подходи и практическите аспекти на управлението за решаване на проблемите на 21-ви век.Ilia State University предлага модерни съоръжения, отлична библиотека и динамичен студентски животНашите студенти имат възможност да проведат обменния семестър в повече от 30 европейски университета в рамките на програма Еразъм.... [-]
Грузия Тбилиси
Отворено кандидатстване
Английски
Редовно обучение
8 семестри
Кампус
Научете повече на английски