Filter
Бизнес администрация
Унгария Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Степента BBA, или „бакалавър по бизнес администрация“, се присъжда на тези, които успешно приключват обучението в течение на три или четири години и придобиват необходими знания за бизнеса и търговската сфера.

Програмите по мениджмънт осигуряват подготовка на студенти за управленски позиции в брой организации, включително държавни институции. Повечето програми дават на студентите възможност да изберат специализация в една област, например финанси, маркетинг, икономика или счетоводство.

A излаз на море страна, намерени в региона на Централна Европа с унгарския, техния официален език. Математика на страната и науката подход са изключителни. Той домове първата в света технология институт. Той е тук, че първият парен двигател в Европа е построен през 1722.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване

1 резултата за Управленски науки, Унгария

Budapest Metropolitan University

Успехът има много компоненти. Ако искате да успеете в бизнеса, трябва да сте готови да мислите за големи, способни да разберете дълбоки процеси и да имате аналитични, орг ... [+]

Успехът има много компоненти. Ако искате да успеете в бизнеса, трябва да сте готови да мислите за големи, способни да разберете дълбоки процеси и да имате аналитични, организационни и управленски умения, за да постигнете бизнес резултати. Това е немислимо без авангардни знания и ефективно обучение по управление и комуникация. Нашите курсове подготвят нашите студенти да посрещнат всяко бизнес предизвикателство, което можете да си представите, тъй като в допълнение към получаването на цялостно основание в икономиката студентите ще се научат как да правят мощни презентации, да се справят с бизнес преговорите, да организират събития и да пишат прессъобщения. Научаваме ви как да се конкурирате, за да постигнете успех в професионалната среда, как да разработите печеливши стратегии и как да реализирате бизнес целите си.... [-]

Унгария Будапеща
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
7 семестри
Кампус
Научете повече на английски