Filter
Бизнес администрация
Филипини Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Степента „бакалавър по бизнес администрация“ или BBA, е академична степен, която потвърждава, че студентът успешно е приключил три- или четиригодишна образователната програма и е изпълнил всички академични изисквания на тази образователна програма по бизнес и търговски отношения. Ако имате степен BBA, това значително подобрява кариерните ви перспективи.

При следване в програми по мениджмънт студентите придобиват важни умения в сфера на бизнес, включително комуникации, самоанализ, планиране и изграждане на екип. Повечето програми се фокусират върху етически и културни разлики, които влияят върху труда. Изучаването на такива предмети често подготвя студентите за начални позиции в сфера на управление.

Филипините, официално известна като Република Филипини, е суверенна държава в Югоизточна Азия, в западната част на Тихия океан. English е един от официалните езици на Филипините и е задължителен предмет във всички училища.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване

1 резултата за Управленски науки, Филипини

Aldersgate University

Програмата Process Outsourcing BSBA Business изгражда изтънченост от уменията, придобити от студентите. Те са обучени в управлението на информационни системи и модерни пр ... [+]

Бакалавър по бизнес администрация (BSBA) в Business Process Outsourcing

Програмата Process Outsourcing BSBA Business изгражда изтънченост от уменията, придобити от студентите. Те са обучени в управлението на информационни системи и модерни приложения на компютърна и комуникационна софтуер и оборудване в управлението на модерни офиси, за да се справят с новите тенденции в бизнес дейности, особено в бизнес процес аутсорсинг в други глобални развития. Актуализиран разбира се, доколкото се отнася до компютърна и офис мениджърски умения го прави по номинална с международните стандарти. Като основополагаща дисциплина на съвременната промишленост, Услуги Computing (SC) обхваща науката и технологията на обслужване нововъведения тази информация ливъридж технологии (ИТ) и компютърни технологии за моделиране, създаване, работят и управляват бизнес решения, научни приложения, както и като модернизирани услуги. The под технология апартамент включва Service-Oriented Architecture (SOA) и уеб услуги, методология бизнес консултиране и помощни програми, моделиране на бизнес процеси, трансформация и интеграция, както и доставката на услуги и управление. Целта на услугите Computing е да се даде възможност на IT услуги чрез ангажиране, разработване и внедряване на компютърни технологии с едно око към изчислителната ефективност и ефикасност на процеса.... [-]

Филипини Solano
Ноември 2019
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски