Filter
Бизнес администрация
Централна Америка и Карибския басейн Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Степента „бакалавър по бизнес администрация“ или BBA, е академична степен, която потвърждава, че студентът успешно е приключил три- или четиригодишна образователната програма и е изпълнил всички академични изисквания на тази образователна програма по бизнес и търговски отношения. Ако имате степен BBA, това значително подобрява кариерните ви перспективи.

При записване в програми по мениджмънт студентите си осигуряват възможност да придобият основно разбиране на концепциите и техниките на управление, което може да е от голяма полза за бъдещата им кариера в различни сфери на бизнеса.

В Карибско море е море на Атлантическия океан се намира в тропиците на западното полукълбо. Тя граничи с Мексико и Централна Америка на запад и югозапад, на север от Големия Антили, източно от Малките Антилски острови, а на юг от Южна Америка.

Научете повече Свиване
По цял свят

1 резултата за Управленски науки, Централна Америка и Карибския басейн

Inter American University of Puerto Rico

Програмата на предприемачески и управленски развитие е предназначен да осигури на студентите с познаване на принципите, които уреждат търговското развитие на компаниите и ... [+]

Програмата на предприемачески и управленски развитие е предназначен да осигури на студентите с познаване на принципите, които уреждат търговското развитие на компаниите и техните бизнес дейности.

Бакалавърската програма по бизнес администрация със специализация по предприемачески и управленски развитие има за цел да подготви специалисти с умения и знания, необходими, за да проучи самонаемането като осъществима алтернатива на професионалната си кариера или да заема длъжности като бизнес мениджър.... [-]

Пуерто Рико Агуадила Пуебло Bajadero Barranquitas Байамон Фахардо Guayama Сан Хуан Сан Херман сутеньор  + 6 Още
Запитване на информация
испански
Редовно обучение
4 години
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски