Bakalavarski-programi.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Степента „бакалавър по бизнес администрация“ или BBA, е академична степен, която потвърждава, че студентът успешно е приключил четиригодишна образователната програма и е изпълнил всички академични изисквания на тази образователна програма по бизнес и търговски отношения. Степента BBA разширява възможностите за кариера и подобрява заплащането.

При записване в програми по мениджмънт студентите си осигуряват възможност да придобият основно разбиране на концепциите и техниките на управление, което може да е от голяма полза за бъдещата им кариера в различни сфери на бизнеса.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

15 резултата за Управленски науки, Съединени Американски Щати Filter

Бакалавър по бизнес администрация в управлението на веригата за доставки

University of Houston
Кампус 3 семестри Септември 2020 Съединени Американски Щати Хюстън

Управлението на веригата за доставки (SCM) обхваща всички дейности, необходими за осигуряване на стоки и услуги в икономиката.

BSBA в управлението на веригата за доставки

Bloomsburg University
Кампус Редовно обучение 4 години Септември 2020 Съединени Американски Щати Bloomsburg

Програмата за SCM на Bloomsburg University , в рамките на катедра "Иновации, технологии и управление на веригата за доставки", е разработена, използвайки модели на компетентност от водещи професионални организации. Признавайки интердисциплинарния характер на СКМ, програмата привлича експерти от всички бизнес дисциплини - счетоводство, финанси, управление на информационните технологии, управление и маркетинг - и интегрира съдържание чрез проектиране и доставка на съвместни курсове.

Бакалавър по бизнес администрация - мениджмънт

American National University
Онлайн обучение Задочно обучение Септември 2020 Съединени Американски Щати САЩ онлайн

Бакалавърска степен по бизнес администрация-управление е универсална степен, в която можете да приложите уменията, които научавате, към множество организации, независимо от размера, индустрията или функцията. Освен че ви дава солидна основа в управленските практики, програмата "Бизнес администрация - управление на бакалавър" в АНУ е един от програмите за управление на проекти, насочени единствено към проекти в страната.

ББА в управлението на проекти

IGlobal University
Кампус Редовно обучение Септември 2020 Съединени Американски Щати Виена

BBA програма изисква завършване на 180 часа четвърт час курс на курсовете (40 курса), които включват 12 Образователни курсове, 24 основни курсове и 4 курсове концентрация.

BBA в лидерство и мениджмънт

IGlobal University
Кампус Редовно обучение Септември 2020 Съединени Американски Щати Виена

BBA програма изисква завършване на 180 часа четвърт час курс на курсовете (40 курса), които включват 12 Образователни курсове, 24 основни курсове и 4 курсове концентрация.

Онлайн ББА: Управление

Mount Mercy University Online
Онлайн обучение Запитване на информация Съединени Американски Щати Кедър Рапидс

Нашата програма изследва основните принципи в областта на правото, лидерството, счетоводството и икономиката, съчетани с разнообразни избираеми предмети в области като управление на риска, инвестиции, предприемачество, човешки ресурси и международна икономика, което ни прави не само гъвкави, но и адаптивни.

BBA Management

McKendree University
Онлайн обучение Септември 2020 Съединени Американски Щати САЩ онлайн

Средно-специално на управлението на бизнес администрация

Northern New Mexico College (NNMC)
Кампус Редовно обучение 4 години Септември 2020 Съединени Американски Щати Española

Студентите, които преследват основен Management за BBA на Училище за бизнес компетенции Northern се развиват в прилагането на технологиите за бизнес стратегия

операции и управление на веригата за доставки

Northwood University
Кампус Редовно обучение 4 години Септември 2020 Съединени Американски Щати вътрешност

Можете да видите как ефективното управление на операциите в рамките на веригата на предлагането има огромно въздействие върху успеха на една организация. Професионалисти от различни индустрии показват, там е много високо търсене на служители, които са компетентни в тези области, както и че има недостиг на завършилите с необходимите компетенции.

управление

Northwood University
Кампус Редовно обучение 4 години Септември 2020 Съединени Американски Щати вътрешност

В Northwood, ние приемаме изпълнителите, природните Роденият лидери, и да ги оформи в мениджъри на утрешния бизнес свят. Мислете за Northwood като площадка за бъдещите професионалисти.

5-годишни BS / MBA програми

Felician University
Кампус Редовно обучение 5 години Януари 2020 Съединени Американски Щати Ръдърфорд

Училището по бизнес има удоволствието да предложи няколко петгодишни комбинирани бизнес програми, които ви позволяват да спечелите както бакалавърска степен, така и магистърска степен по бизнес администрация само за пет години - да получите бърз старт на професионалната си кариера чрез развиване на напреднали управленски умения. (Примери: BS счетоводство / MBA, BS Бизнес администрация / MBA, BS мениджмънт / MBA, BS Маркетинг / MBA, BS здравеопазване администрация / MBA)

Бакалавър по бизнес администрация (BBA) в мениджмънта

LIM College
Кампус Редовно обучение Септември 2020 Съединени Американски Щати Ню Йорк

Лидерските умения се подчертават в тази специалност, предназначена да ви постави на път да управлявате компания или да започнете своя собствена.

Бакалавър по бизнес администрация

Ohio Wesleyan University
Кампус Редовно обучение Септември 2020 Съединени Американски Щати Делауеър

Подготовка за бъдещето на бизнеса - това е фокусът на бизнес администрацията на OWU. Научавате се да планирате, организирате, ръководите и контролирате функциите и процесите на бизнеса в една динамична и глобална икономика.

Бакалавър по Бизнес Администрация

CALIMT
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 2 - 4 години Юли 2020 Съединени Американски Щати САЩ онлайн Ървайн + още 2

Бакалавърската програма по бизнес администрация (BBA) на CALIMT въвежда основите на бизнеса като счетоводство, финанси, маркетинг, операции и лидерство.

бакалавър по бизнес администрация | управление

Peru State College
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Септември 2020 Съединени Американски Щати САЩ онлайн

Опцията за управление осигурява усъвършенствана общ бизнес образование и подготвя възпитаници за влизане и средновековната надзорни и управленски позиции.