Bakalavarski-programi.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Без правилното управление на персонала в място, много компании ще намерят себе си бързо изпреварва от конкуренцията. Изучаването на управление е неразделна част от бизнеса; в отговор, много училища вече предлагат специализирана BBA (бакалавърска степен по бизнес администрация) се фокусира специално върху управлението.

Много от учениците имат същите два въпроса, когато започва да се проучи тази програма: "Какво е BBA по мениджмънт, и как тя се различава от традиционния BBA?" Това бакалавърска степен ще предложи много на същата курсовата работа, което ще намерите в стандартен BBA програма. Икономика, финанси, счетоводство, етика, бизнес право и маркетинг са всички често преподаваните предмети. В допълнение, специално внимание ще се обърне на управление на делата проучвания, стилове и техники. Ще научите повече за наблюдение на човешките ресурси, управленски екип и ефективни умения за вземане на решения.

Умението комплекти ще спечелят от тази степен програма всички сме доста да се използва в много различни видове индустрии, което ви позволява по-голяма свобода да изследват нови кариери с по-голяма лекота. Можете също така да използва голяма част от това, което можете да научите в личния си живот, като например подобряване на междуличностната комуникация.

Цената на BBA по мениджмънт зависи от институцията, която изберете. Един от най-големите променливи от университет в университет е програма за период от време. Въпреки че е определен като четири години степен, някои училища предлагат ускорени опции.

След дипломирането си, на BBA по мениджмънт, Ви предоставя значителна гъвкавост, когато става въпрос за кариерни полета. Много от завършилите да си намерят работа в областта на човешките ресурси, с нестопанска цел и държавни агенции, както и търговията на дребно. Общи заглавия включват HR мениджър, оперативен мениджър, както и проект за планиране.

 

Ако проявявате интерес в преследването на тази степен в международен план, много опции са достъпни за вас. В допълнение, онлайн обучение се предлага. Онлайн обучение е особено полезно за тези, които или възнамеряват да работят на пълен работен ден или имат други задължения, докато те ходят на училище. Тези хора могат да получат своите градуса без да пътуват до местния "тухли и хоросан" кампус за класове. За да започнете с един курс, да търсите за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване в главната форма.

53 резултата за Управленски науки Filter

Бакалавър по международен бизнес мениджмънт със специализация по международен мениджмънт

Geneva Business School Madrid Campus
Кампус Редовно обучение 3 години Февруари 2020 Испания Мадрид

Тази програма е предназначена да даде на студентите инструменти за разбиране на възможностите и предизвикателствата на световния пазар. Учениците изучават основните принципи на международните бизнес стратегии и мултикултурното бизнес управление, като предприемат бизнес подход към глобализацията.

Бакалавър по бизнес администрация: Информационни системи за управление

Modern College of Business and Science
Кампус Редовно обучение 4 години Запитване на информация Оман мискет

Днешният бизнес зависи повече от технологията повече от всякога. За да водят всеки бизнес до успех, организацията изисква служители с мултидисциплинарни знания и компютърни умения. BSBA степен със специализация в информационните системи за управление съчетава знания и специализирани умения в двете области на бизнеса и технологиите. BSBA притежателите на степени MIS имат уникално предимство, че са професионалисти и в двете дисциплини, които днес са силно потребни от индустрията.

BBA в управлението на луксозната марка

Swiss School of Higher Education
Кампус Редовно обучение 3 години Февруари 2020 Швеция Монтрьо

Програмата за бакалавърска степен по управление на луксозни марки указва на студентите всички аспекти на управлението на луксозна марка - от маркетинг и стратегическо развитие до финансиране. Тя помага на учениците да разберат как трябва да бъдат позиционирани продуктите, каква е тяхната роля на пазара и как да анализират и поддържат добри отношения с клиентите.

бакалавър по бизнес администрация | управление

Peru State College
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Септември 2020 Съединени Американски Щати САЩ онлайн

Опцията за управление осигурява усъвършенствана общ бизнес образование и подготвя възпитаници за влизане и средновековната надзорни и управленски позиции.

Бакалавър по международен бизнес мениджмънт със специализация по международен мениджмънт

Geneva Business School Barcelona Campus
Кампус Редовно обучение 3 години Февруари 2020 Испания Барселона

Тази програма е предназначена да даде на студентите инструменти за разбиране на възможностите и предизвикателствата на световния пазар. Учениците изучават основните принципи на международните бизнес стратегии и мултикултурното бизнес управление, като предприемат бизнес подход към глобализацията.

Betriebswirtschaft (ба) поле компетентност туризъм и eventmanagemet на - непълно работно време

NBS Northern Business School
Кампус Задочно обучение 8 семестри Запитване на информация Германия Хамбург

Програмата на непълно работно време, степен по бизнес е акредитирана, национално признати курсове, предлагани от Hochschule Висмар - Университета по технологии, бизнес и дизайн.

Бакалавър по бизнес администрация (BBA) по управление на устойчива мода

Sustainability Management School
Кампус Редовно обучение 3 години Февруари 2020 Швеция жлеза

Теоретична и практическа степен, която отговаря на предизвикателствата пред устойчивостта, пред които са изправени лидерите в днешния глобален бизнес. Разберете основните предизвикателства и възможности за устойчивост в модната индустрия!

BBA Глобален проект и управление на промените

Windesheim University of Applied Sciences
Кампус Редовно обучение 4 - 4 години Септември 2020 Холандия Цволе

Не. 1 холандска програма по бизнес администрация и управление. Фокусира се върху устойчивия бизнес, иновациите, глобалното здраве, гражданското общество, градската динамика, социалната отговорност, управлението на проекти, целите за развитие на хилядолетието и как можете да направите положителна промяна в света.

Бакалавър по бизнес администрация, управление на благосъстоянието (BBA)

South-Eastern Finland University of Applied Sciences, XAMK
Кампус Редовно обучение 42 месеца Януари 2020 Финландия Микели

Целта на услугите за благополучие е да се насърчи качеството на живот, здравето и способността за работа. Търсенето на услуги за благосъстояние се увеличава, което създава необходимостта от оценка на пригодността и ефективността на различните услуги в различни ситуации и за различни целеви групи.

Бакалавър по международен бизнес мениджмънт със специализация по международен мениджмънт

Geneva Business School
Кампус Редовно обучение 3 години Февруари 2020 Швеция Женева Испания Барселона Мадрид + още 3

Тази програма е предназначена да даде на студентите инструменти за разбиране на възможностите и предизвикателствата на световния пазар. Учениците изучават основните принципи на международните бизнес стратегии и мултикултурното бизнес управление, като предприемат бизнес подход към глобализацията.

Бакалавър по Бизнес Администрация

CALIMT
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 2 - 4 години Юли 2020 Съединени Американски Щати САЩ онлайн Ървайн + още 2

Бакалавърската програма по бизнес администрация (BBA) на CALIMT въвежда основите на бизнеса като счетоводство, финанси, маркетинг, операции и лидерство.

Бакалавър по бизнес администрация

Ohio Wesleyan University
Кампус Редовно обучение Септември 2020 Съединени Американски Щати Делауеър

Подготовка за бъдещето на бизнеса - това е фокусът на бизнес администрацията на OWU. Научавате се да планирате, организирате, ръководите и контролирате функциите и процесите на бизнеса в една динамична и глобална икономика.

Бакалавър по бизнес администрация по управление на информация

City University of Hong Kong
Кампус Редовно обучение 4 години Запитване на информация Хонг Конг Коулун Тонг

Информационният мениджмънт на BBA (IFMG) има за цел да подготви студентите да станат интелигентни бизнес професионалисти за финансови услуги, одит и интернет услуги. Нашите студенти имат гъвкавост при избора на потоци от Business Intelligence (BI), Одит на информационни системи (ISA), Интернет услуги и социални мрежи (ISSN).

BBA в управлението на здравето

Al Falah University
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 3 - 5 години Януари 2020 Обединени Арабски Емиерства Дубай + още 1

Секторът на здравеопазването расте много бързо и проблемите, свързани със здравето, стават все по-важни. Съответно, необходимостта от мениджъри и специалисти, които могат да се справят с проблемите на управлението на здравето, стават от съществено значение. Едно от основните предизвикателства на управлението на здравето е намаляване на разходите за натиск и увеличаване на медицинската технология, като същевременно се гарантират най-добрите нива на ефективност.

Бакалавър по икономика на международния бизнес (BBA)

New European College
Кампус Редовно обучение 6 семестри Октомври 2020 Германия Мюнхен

Международното стопанско управление на икономиката