Filter
Бизнес администрация
Филипини Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Степента „бакалавър по бизнес администрация“ (BBA) потвърждава, че студентът успешно е завършил програма по съответна специализация. В течение на четири години студентите изучават дисциплини по бизнес и други свързани дисциплини.

Идеи и данни са едни от най-важните причини за промяната. Студентите, които преследват една степен по управление на информацията често се научат как се съхранява и предава, заедно с това как да се организират хора и ресурси за насърчаване на обучението и прогреса информация.

Филипините, официално известна като Република Филипини, е суверенна държава в Югоизточна Азия, в западната част на Тихия океан. English е един от официалните езици на Филипините и е задължителен предмет във всички училища.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване

1 резултата за Информационен мениджмънт, Филипини

Aldersgate University

Програмата Process Outsourcing BSBA Business изгражда изтънченост от уменията, придобити от студентите. Те са обучени в управлението на информационни системи и модерни пр ... [+]

Бакалавър по бизнес администрация (BSBA) в Business Process Outsourcing

Програмата Process Outsourcing BSBA Business изгражда изтънченост от уменията, придобити от студентите. Те са обучени в управлението на информационни системи и модерни приложения на компютърна и комуникационна софтуер и оборудване в управлението на модерни офиси, за да се справят с новите тенденции в бизнес дейности, особено в бизнес процес аутсорсинг в други глобални развития. Актуализиран разбира се, доколкото се отнася до компютърна и офис мениджърски умения го прави по номинална с международните стандарти. Като основополагаща дисциплина на съвременната промишленост, Услуги Computing (SC) обхваща науката и технологията на обслужване нововъведения тази информация ливъридж технологии (ИТ) и компютърни технологии за моделиране, създаване, работят и управляват бизнес решения, научни приложения, както и като модернизирани услуги. The под технология апартамент включва Service-Oriented Architecture (SOA) и уеб услуги, методология бизнес консултиране и помощни програми, моделиране на бизнес процеси, трансформация и интеграция, както и доставката на услуги и управление. Целта на услугите Computing е да се даде възможност на IT услуги чрез ангажиране, разработване и внедряване на компютърни технологии с едно око към изчислителната ефективност и ефикасност на процеса.... [-]

Филипини Solano
Ноември 2019
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски