Bakalavarski-programi.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Бакалавър по бизнес администрация (BBA) е бакалавърска степен, която набляга на управление на бизнеса основи и тяхното прилагане към избрана дисциплина. Студентите могат обикновено печелят тази степен по две до четири години. След това, завършилите могат да продължат до висше образование или разширени възможности за кариера, включително и на ръководни длъжности.

Какво е BBA в управление на информацията? Курсовата за тази степен учи студентите да се изгради, да се подобри или да управляват информационни системи и технологии, за да се гарантира, че бизнес данни са защитени, достъпно и комплексно. Студентите правят компютърни науки курсове, които се фокусират върху софтуер, хардуер и мрежи, и те също да научат за теории за бизнес разузнаване и анализи. Специалности кандидати допълнително научат за стратегии за управление на рисковете за сигурността и гарантиране на спазването на правните изисквания.

След осигуряване на тази степен, завършилите са квалифицирани да въведете процъфтяващата индустрия.Тъй като все повече компании провеждат бизнес практика и разчитат на анализ на данни, квалифицирани специалисти за управление на информацията, са все по-търсени. Тези с BBA като цяло ще имат по-лесен път осигуряване на заетост и ще печелят повече от тези без градуса или тези с по-ниска степен.

Разходите за спечелване на BBA обикновено варира между институциите, тъй като обучение, такси, разходите за живот и програмни структури, са уникални във всяко училище. Студентите могат по-точно да преценят потенциалните си разходи, като директно се свържете с институциите, които те искат да присъстват и да се изиска допълнителна информация.

Завършилите които притежават BBA в управление на информацията могат да намерят работа с частни работодатели и данни, системи или бизнес анализатори. Високо квалифицирани лица, могат да се движат в позиции като в проекта или информационна система, мениджъри. Други специалисти могат да си намерят работа като общи консултанти, консултанти по управление на риска или одитори.Завършили със силни среди в компютърните науки също могат да бъдат квалифицирани да работят като софтуерни разработчици, уеб администратори или програмисти.

В продължение на много професионалисти, които се интересуват от изкарва BBA, онлайн програми сега осигуряват удобна алтернатива на конвенционалните курсове. Тези програми обикновено предлагат на студентите по-голяма гъвкавост и по-големи икономии, наред с другите ползи. Ако този тип програма звучи привлекателно, отделете малко време, за да научите повече за опциите си. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

4 резултата за Информационен мениджмънт Filter

в областта на информационните и комуникационни технологии за управление на бакалавърска

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 1 година Отворено кандидатстване Швеция Цюрих + още 1

Бакалавърската (BBA) в Информация и разбира Communications Management Technology е предназначена за студенти, които искат да бъдат мениджъри в ИТ индустрията.

Бакалавър по бизнес администрация (BSBA) в аутсорсинга на бизнес процеси

Aldersgate University
Кампус Редовно обучение Ноември 2019 Филипини Solano

Програмата Process Outsourcing BSBA Business изгражда изтънченост от уменията, придобити от студентите. Те са обучени в управлението на информационни системи и модерни приложения на компютърна и комуникационна софтуер и оборудване в управлението на модерни офиси, за да се справят с новите тенденции в бизнес дейности, особено в бизнес процес аутсорсинг в други глобални развития. Актуализиран разбира се, доколкото компютърна и офис ...

Бакалавър по бизнес администрация по управление на информация

City University of Hong Kong
Кампус Редовно обучение 4 години Запитване на информация Хонг Конг Коулун Тонг

Информационният мениджмънт на BBA (IFMG) има за цел да подготви студентите да станат интелигентни бизнес професионалисти за финансови услуги, одит и интернет услуги. Нашите студенти имат гъвкавост при избора на потоци от Business Intelligence (BI), Одит на информационни системи (ISA), Интернет услуги и социални мрежи (ISSN).

Бакалавър по бизнес администрация: Информационни системи за управление

Modern College of Business and Science
Кампус Редовно обучение 4 години Запитване на информация Оман мискет

Днешният бизнес зависи повече от технологията повече от всякога. За да водят всеки бизнес до успех, организацията изисква служители с мултидисциплинарни знания и компютърни умения. BSBA степен със специализация в информационните системи за управление съчетава знания и специализирани умения в двете области на бизнеса и технологиите. BSBA притежателите на степени MIS имат уникално предимство, че са професионалисти и в двете дисциплини, които днес са силно потребни от индустрията.