BACHELORSTUDIES

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Бакалавър по бизнес администрация (BBA) е бакалавърска степен, която набляга на управление на бизнеса основи и тяхното прилагане към избрана дисциплина. Студентите могат обикновено печелят тази степен по две до четири години. След това, завършилите могат да продължат до висше образование или разширени възможности за кариера, включително и на ръководни длъжности.

Какво е BBA в управление на информацията? Курсовата за тази степен учи студентите да се изгради, да се подобри или да управляват информационни системи и технологии, за да се гарантира, че бизнес данни са защитени, достъпно и комплексно. Студентите правят компютърни науки курсове, които се фокусират върху софтуер, хардуер и мрежи, и те също да научат за теории за бизнес разузнаване и анализи. Специалности кандидати допълнително научат за стратегии за управление на рисковете за сигурността и гарантиране на спазването на правните изисквания.

След осигуряване на тази степен, завършилите са квалифицирани да въведете процъфтяващата индустрия.Тъй като все повече компании провеждат бизнес практика и разчитат на анализ на данни, квалифицирани специалисти за управление на информацията, са все по-търсени. Тези с BBA като цяло ще имат по-лесен път осигуряване на заетост и ще печелят повече от тези без градуса или тези с по-ниска степен.

Разходите за спечелване на BBA обикновено варира между институциите, тъй като обучение, такси, разходите за живот и програмни структури, са уникални във всяко училище. Студентите могат по-точно да преценят потенциалните си разходи, като директно се свържете с институциите, които те искат да присъстват и да се изиска допълнителна информация.

Завършилите които притежават BBA в управление на информацията могат да намерят работа с частни работодатели и данни, системи или бизнес анализатори. Високо квалифицирани лица, могат да се движат в позиции като в проекта или информационна система, мениджъри. Други специалисти могат да си намерят работа като общи консултанти, консултанти по управление на риска или одитори.Завършили със силни среди в компютърните науки също могат да бъдат квалифицирани да работят като софтуерни разработчици, уеб администратори или програмисти.

В продължение на много професионалисти, които се интересуват от изкарва BBA, онлайн програми сега осигуряват удобна алтернатива на конвенционалните курсове. Тези програми обикновено предлагат на студентите по-голяма гъвкавост и по-големи икономии, наред с другите ползи. Ако този тип програма звучи привлекателно, отделете малко време, за да научите повече за опциите си. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

4 резултата за Информационен мениджмънт Filter

Бакалавър по бизнес администрация: Информационни системи за управление

Modern College of Business and Science
BBA
<
Редовно
<
4 години
Английски
Кампус

Днешният бизнес зависи повече от технологията повече от всякога. За да водят всеки бизнес до успех, организацията изисква служители с мултидисциплинарни знания и компютърни ум ...

Научете повече

Бакалавър по бизнес администрация по управление на информация

City University of Hong Kong
BBA
Септ. 2020
<
Редовно
<
4 години
Английски
Кампус

Информационният мениджмънт на BBA (IFMG) има за цел да подготви студентите да станат интелигентни бизнес професионалисти за финансови услуги, одит и интернет услуги. Нашите ст ...

Научете повече

Бакалавър по бизнес администрация (BSBA) в аутсорсинга на бизнес процеси

Aldersgate University
BBA
Ноем. 2020
<
Редовно
Английски
Кампус

Програмата Process Outsourcing BSBA Business изгражда изтънченост от уменията, придобити от студентите. Те са обучени в управлението на информационни системи и модерни приложе ...

Научете повече

в областта на информационните и комуникационни технологии за управление на бакалавърска

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
BBA
<
Редовно
<
Задочно
Английски
Онлайн обучение

Бакалавърската (BBA) в Информация и разбира Communications Management Technology е предназначена за студенти, които искат да бъдат мениджъри в ИТ индустрията. ...

Научете повече