Bakalavarski-programi.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

A BBA (бакалавър по бизнес администрация) е студент програма, която покрива широк спектър от бизнес теми и помага подготвят студентите за кариера в редица области. A степен често могат да бъдат спечелени в три до пет години, както и класове могат да бъдат взети в традиционна класна стая, а понякога и онлайн.

Какво е BBA в Leadership? Тази степен е предназначен за студенти, които искат широка база от знания. Програмата акцентира върху разбирането, запитване, размисъл, развиване на умения и практика. Всяка програма се различава, но класовете могат да включват теория лидерство, решаване на конфликти, организационна комуникация, етика, обществено и лидерството на частния сектор, както и административна теория. Някои програми също ще предлагат възможности за стаж, така че учениците могат да практикуват наученото в практически условия.

Уменията на ефективни лидери са винаги в търсенето.Студентите се научават как да вдъхновява и действа стратегически, за да допринесе за постигането на целите на дадена организация или фирма, и това им помага в други области на живота си, както добре.

Направените разноски с донесла една степен по лидерство може да се различават доста от едно международно училище в друго. Фактори включват мястото на програмата и колко време ще отнеме да се получи диплома. Студентите са насърчавани да се свържете с любимите си училища и попита какво ще бъде таксата за обучение и такси.

Има много области, за кариера, които искат висшисти със степен по лидерство. Завършилите могат да намерят кариера в професии като правителство, право, бизнес, обучение, и журналистика. Някои от бакалавърските програми имат религиозна насоченост, а завършилите избират да продължи кариерата си в християнската министерство и лидерство. Завършилите често намират кариери, които имат необходимост от умения извън управлението, с което също помага за влияние и мотивират положителна промяна в рамките на публична или частна организация.

Можете да започнете, сравняващо лидерски градуса точно сега в нашия онлайн база данни. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на формуляра олово.

5 резултата за Лидерство Filter

BBA в лидерство и мениджмънт

IGlobal University
Кампус Редовно обучение Септември 2020 Съединени Американски Щати Виена

BBA програма изисква завършване на 180 часа четвърт час курс на курсовете (40 курса), които включват 12 Образователни курсове, 24 основни курсове и 4 курсове концентрация.

в лидерство и управление на промените бакалавърска

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 1 година Отворено кандидатстване Швеция Цюрих + още 1

Бакалавърската (BBA) в Лидерство и учебна програма за управление на промените е предназначена за студенти, които се стремят да държат кариера в сектора на управление, този курс могат да помогнат на студентите да придобиват умения, както и уважаван квалификация

изпълнителен бакалавърска в лидерство и управление на промените

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 1 година Отворено кандидатстване Швеция Цюрих + още 1

Този изпълнителен бакалавър (Ebba) в Лидерство и управление на промяната, разбира се прави и за студенти, които са работили директно след гимназията в продължение на най-малко 3 години на ръководна позиция,

ББА по мениджмънт и лидерство

St. Francis Xavier University Gerald Schwartz School of Business
Кампус Редовно обучение 4 години Септември 2020 Канада Antigonish

В рамките на потока от мениджмънт и лидерство нашите акценти и диференциация са в областта на етиката, лидерството и социалната отговорност или заедно, отговорното управление. Завършилите могат да очакват уникални познания за сложността на управлението в един все по-глобален социален контекст и предизвикателствата на ръководството, които идват с повишени очаквания за етично поведение. По пътя студентите ще научат повече за себе си и за вида бизнес лидер, който са и искат да станат.

Бакалавър по бизнес администрация в предприемачеството и ръководството на екипи

Tampere University Of Applied Sciences
Кампус Редовно обучение 42 месеца Август 2020 Финландия Тампере

В TAMK Proakatemia ще спечелите предимство на глобалното отборно предприемачество и лидерство в общността, базирана на усъвършенстван финландски модел за обучение и коучинг. Ще научите ценни реални предприемачески и лидерски умения, управление на проекти, коучинг, комуникационни умения, системно мислене, дизайн на услуги, цифрови бизнес умения и най-важното - как да управлявате и развивате бизнес, който е успешен, устойчив и отговорен.