BACHELORSTUDIES

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Степента „бакалавър по бизнес администрация“, или BBA, се придобива в течение на четири години интензивно обучение, свързано в бизнеса и търговските отношения. Някои бакалавърски програми BBA може да се различават помежду си.

Тайланд, официално Кралство Тайланд, известен преди като Siam, е държава, разположена в центъра на полуостров Индокитай в Югоизточна Азия. Тайланд 'S плажове и острови привличат милиони посетители всяка година от всички краища на земното кълбо. Всеки, който има четири години степен могат да намерят работа като учител по английски в Тайланд.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

2 резултата за Международен хотелиерски мениджмънт, Тайланд Filter

Бакалавър по бизнес администрация в хотелиерството и курортното управление с École hôtelière de Lozana

Dusit Thani College
BBA
Авг. 2020
<
Редовно
<
4 години
20 May 2020
Английски
Кампус

Dusit Thani College е единствената образователна институция в Тайланд, която предлага международно акредитирано обучение на университетско ниво в индустрията на хотелиерството ...

Научете повече

Бакалавър по бизнес администрация - Международен мениджмънт на хотели

Stamford International University
BBA
<
Редовно
<
42 месеца
Английски
Кампус

Международната програма за управление на хотел "Стамфорд" гарантира, че студентите са напълно подготвени за кариера в индустрията на гостоприемството чрез комбинация от академ ...

Научете повече