BACHELORSTUDIES

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

ББА или бакалавър по бизнес администрация е степен, която подготвя студентите да работят в корпоративния свят. Тя също може да служи като изходна подложка за MBA. Обикновено това отнема от три до четири години. Повечето институции изискват диплома за гимназиален курс да се запишат в програмата.

Студентите могат да попитат: "Какво е BBA в луксозния мениджмънт?" Целта на тази степен е да придаде необходимите умения за разбиране на бизнеса с луксозни стоки. Учениците могат да научат за глобализираната икономика и нейното въздействие върху луксозната индустрия. Те могат също така да изучават бизнес концепции и култури от международна гледна точка. Някои примерни теми са луксозният маркетинг, марковата стратегия, иновациите и дизайна, творчеството и бизнеса.

Многобройни умения могат да бъдат придобити чрез придобиване на BBA в Luxury Management. Студентите могат да се справят с работата с числа и статистически данни. Практическите умения могат да включват умения за лидерство и креативно решаване на проблеми, като и двете са полезни за кариера.

Всяка институция има различни разходи за BBA в луксозния мениджмънт. Разходите се различават в зависимост от местоположението на училището и необходимите курсови задачи, наред с други неща. Учениците трябва да изследват внимателно всяко училище, за да направят най-добрия избор за тях.

Завършилите с BBA в луксозния мениджмънт често работят в модната индустрия. Възможните кариери включват модния търговец на дребно, купувач на мода и мениджър на марката. Те биха могли да преследват и корпоративни позиции в други отрасли от висок клас като яхтинг или бижута. Типични работни места могат да бъдат мениджър връзки с обществеността, мениджър на търговията на дребно, мениджър за електронна търговия или мениджър на социални медии. Предприемачите могат да изберат да започнат своя собствена луксозна марка.

Има много възможности да спечелите BBA в Luxury Management в целия свят. За студенти, които живеят в отдалечени райони, може да има и опции онлайн. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

2 резултата за Мениджмънт на луксозни стоки Filter

Онлайн бба в модата и луксозния бизнес

GBSB Global Business School - Online programs
BBA
<
Редовно
<
Задочно
<
3 години
Английски
Онлайн обучение

Програмата "Online BBA in Fashion & Luxury Business" в GBSB Global Business School прилага най-новата учебна методология, казуси, ситуационен анализ, симулационни игри и п ...

Научете повече

BBA в управлението на луксозната марка

Swiss School of Higher Education
BBA
Септ. 2020
<
Редовно
<
3 години
30 May 2020
Английски
Кампус

Програмата за бакалавърска степен по управление на луксозни марки указва на студентите всички аспекти на управлението на луксозна марка - от маркетинг и стратегическо развитие ...

Научете повече