BACHELORSTUDIES

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Бакалавър по бизнес администрация е международно призната академична разграничение дарил на учениците, които завършват около четири години на курсова работа, докато се концентрира върху определена област или отрасъл.

Само това, което е BBA по Управление на туризма? Предназначена е за тези, които търсят да се създаде печеливши кариера в рамките на глобалния туризъм и хотелиерски мениджмънт, тази програма като цяло може да бъде завършена в рамките на четири години и осигурява образователна основа, необходима за успех в кариерата в производствени мощности, свързани с управлението на туризма по света. Най-бакалавър по бизнес администрация в програмите за управление на туризма градусови включва тясно проучване на различни теми като развитието на общността, човешки ресурси, предприемачество, фестивали и събития, маркетинг за свързани с туризма предприятия, между другото.

Студентите, които ефективно да осигурят BBA по Управление на туризма като цяло виждат значителен скок в потенциал за печалба, след като получи обозначението.Те също така обикновено имат повече възможности, с които разполагат за кариера и обикновено са наети преди тези без градуса или тези с по-ниска степен.

Разходи за обучение варират значително между отделните BBA в програмата за управление на туризма към следващия дължи на фактори като, когато курса се предлага и колко популярен е той. Бъдещите студенти трябва да проверят с всяко училище те се обмисля прилагането на продължение актуална курсове за обучение и свързаната с тях информация.

Много бакалавърска степен по бизнес администрация в титулярите мениджмънт в туризма градусови продължа да работят като мениджъри на хотели, ресторанти, курорти или голф клубове по целия свят. Други се фокусират върху определена област на управлението на туризма, като например устойчивост или еко-строителство. Други създават кариера като туристически служители, мениджъри туроператори, представители за обслужване на клиенти, организаторите на събития или маркетинг специалисти.Други завършилите избират да се върнат в училище, за да се стремят към по-висока образователна степен и разширяване на техните професионални възможности и потенциал за печалба още по-далеч.

Съществуват многобройни възможности и са описани в нашата база данни за тези, които търсят по-печеливши и възнаграждаване кариера в рамките на областта на управление на туризма и хотелиерството. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

7 резултата за Мениджмънт на туризма Filter

Бакалавър и диплом по управление на хотелиерството и туризма

ITM College and University Studies
Диплома
BBA
Окт. 2020
<
Редовно
<
6 семестри
30 Юни 2020
Английски
Кампус

Тази програма съчетава дипломната програма на ITM в хотел

Научете повече

BBA - Управление на туризма

Stenden University Of Applied Sciences - Qatar
BBA
<
Редовно
<
4 години
Английски
Кампус

Бакалавърската степен по бизнес администрация има за цел да осигури предприемачески и управленски опит на бъдещите професионалисти в сферата на туризма и услугите. Това е смес ...

Научете повече

бакалавър по бизнес администрация в управлението на туризма (ITMA)

Dhurakij Pundit University's International College
BBA
Юни 2020
<
Редовно
<
4 години
Кампус

Създаден, за да запознае студентите с теоретично и практическо обучение в хотел и туризма управление. ...

Научете повече

Управление на туризма и хотелиерството на BBA

UPES
BBA
Юли 2020

Управление на туризма и хотелиерството на BBA

Научете повече

Бакалавър по бизнес администрация - туризъм и хотелско управление / управление на външни отношения

Rezekne University of Applied Sciences
BBA
<
Редовно
<
4 години
Английски
Кампус

Програмата ще предостави приложни умения и концепции, свързани с управлението на услугите за отдих и туризъм или външни отношения. ...

Научете повече

бакалавър по бизнес администрация в туризма и хотелиерството

St. Theresa International College
BBA
<
Редовно
<
4 години
Английски
Кампус

От хотели на ресторанти, авиокомпаниите да круизи, нашия туризъм програма хотел и има за цел да осигури на 5-звезден живот опит. В един такъв вълнуващ промишленост, завършили ...

Научете повече