Bakalavarski-programi.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Степента „бакалавър по бизнес администрация“ или BBA, е академична степен, която потвърждава, че студентът успешно е приключил четиригодишна образователната програма и е изпълнил всички академични изисквания на тази образователна програма по бизнес и търговски отношения. Степента BBA разширява възможностите за кариера и подобрява заплащането.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

10 резултата за Мениджмънт, Съединени Американски Щати Filter

Бакалавър по бизнес администрация - мениджмънт

American National University
Онлайн обучение Задочно обучение Септември 2020 Съединени Американски Щати САЩ онлайн

Бакалавърска степен по бизнес администрация-управление е универсална степен, в която можете да приложите уменията, които научавате, към множество организации, независимо от размера, индустрията или функцията. Освен че ви дава солидна основа в управленските практики, програмата "Бизнес администрация - управление на бакалавър" в АНУ е един от програмите за управление на проекти, насочени единствено към проекти в страната.

BBA в лидерство и мениджмънт

IGlobal University
Кампус Редовно обучение Септември 2020 Съединени Американски Щати Виена

BBA програма изисква завършване на 180 часа четвърт час курс на курсовете (40 курса), които включват 12 Образователни курсове, 24 основни курсове и 4 курсове концентрация.

Онлайн ББА: Управление

Mount Mercy University Online
Онлайн обучение Запитване на информация Съединени Американски Щати Кедър Рапидс

Нашата програма изследва основните принципи в областта на правото, лидерството, счетоводството и икономиката, съчетани с разнообразни избираеми предмети в области като управление на риска, инвестиции, предприемачество, човешки ресурси и международна икономика, което ни прави не само гъвкави, но и адаптивни.

BBA Management

McKendree University
Онлайн обучение Септември 2020 Съединени Американски Щати САЩ онлайн

Средно-специално на управлението на бизнес администрация

Northern New Mexico College (NNMC)
Кампус Редовно обучение 4 години Септември 2020 Съединени Американски Щати Española

Студентите, които преследват основен Management за BBA на Училище за бизнес компетенции Northern се развиват в прилагането на технологиите за бизнес стратегия

управление

Northwood University
Кампус Редовно обучение 4 години Септември 2020 Съединени Американски Щати вътрешност

В Northwood, ние приемаме изпълнителите, природните Роденият лидери, и да ги оформи в мениджъри на утрешния бизнес свят. Мислете за Northwood като площадка за бъдещите професионалисти.

5-годишни BS / MBA програми

Felician University
Кампус Редовно обучение 5 години Януари 2020 Съединени Американски Щати Ръдърфорд

Училището по бизнес има удоволствието да предложи няколко петгодишни комбинирани бизнес програми, които ви позволяват да спечелите както бакалавърска степен, така и магистърска степен по бизнес администрация само за пет години - да получите бърз старт на професионалната си кариера чрез развиване на напреднали управленски умения. (Примери: BS счетоводство / MBA, BS Бизнес администрация / MBA, BS мениджмънт / MBA, BS Маркетинг / MBA, BS здравеопазване администрация / MBA)

Бакалавър по бизнес администрация (BBA) в мениджмънта

LIM College
Кампус Редовно обучение Септември 2020 Съединени Американски Щати Ню Йорк

Лидерските умения се подчертават в тази специалност, предназначена да ви постави на път да управлявате компания или да започнете своя собствена.

Бакалавър по бизнес администрация

Ohio Wesleyan University
Кампус Редовно обучение Септември 2020 Съединени Американски Щати Делауеър

Подготовка за бъдещето на бизнеса - това е фокусът на бизнес администрацията на OWU. Научавате се да планирате, организирате, ръководите и контролирате функциите и процесите на бизнеса в една динамична и глобална икономика.

бакалавър по бизнес администрация | управление

Peru State College
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Септември 2020 Съединени Американски Щати САЩ онлайн

Опцията за управление осигурява усъвършенствана общ бизнес образование и подготвя възпитаници за влизане и средновековната надзорни и управленски позиции.