Filter
Бизнес администрация
Унгария Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Степента „бакалавър по бизнес администрация“ (BBA) потвърждава, че студентът успешно е завършил програма по съответна специализация. В течение на четири години студентите изучават дисциплини по бизнес и други свързани дисциплини.

  Областта на знания по научно управление изисква от студенти и професионалисти да подготвят методологическо изследване и да разгледат някоя проблема от сфера на управлението. След като проблемът се адресира, може да потрябва разработване на съответна стратегия за неговото решение.  

Унгария е страна без излаз на море в Централна Европа. Той е разположен в Карпатския басейн и граничи от Словакия на север, Украйна и Румъния, на изток, Сърбия и Хърватия на юг, Словения на югозапад и Австрия на запад.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване

1 резултата за Управленски науки, Унгария

Budapest Metropolitan University

Успехът има много компоненти. Ако искате да успеете в бизнеса, трябва да сте готови да мислите за големи, способни да разберете дълбоки процеси и да имате аналитични, орг ... [+]

Успехът има много компоненти. Ако искате да успеете в бизнеса, трябва да сте готови да мислите за големи, способни да разберете дълбоки процеси и да имате аналитични, организационни и управленски умения, за да постигнете бизнес резултати. Това е немислимо без авангардни знания и ефективно обучение по управление и комуникация. Нашите курсове подготвят нашите студенти да посрещнат всяко бизнес предизвикателство, което можете да си представите, тъй като в допълнение към получаването на цялостно основание в икономиката студентите ще се научат как да правят мощни презентации, да се справят с бизнес преговорите, да организират събития и да пишат прессъобщения. Научаваме ви как да се конкурирате, за да постигнете успех в професионалната среда, как да разработите печеливши стратегии и как да реализирате бизнес целите си.... [-]

Унгария Будапеща
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
7 семестри
Кампус
Научете повече на английски