BACHELORSTUDIES

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Бакалавър по бизнес администрация, или BBA, е бакалавърска степен. Тя е подобна на бакалавърска или BA, но основната разлика е, че първите се фокусира върху търговията и бизнес администрация. Тази степен обикновено отнема четири години да се получи. Един студент трябва да има BBA, или някаква друга бакалавърска степен, с цел да упражняват Завършил степен.

Какво е BBA в Управителния наука? A BBA в Management Science ще даде студентски инструменти, като оптимално планиране на решения, които ще им помогнат да управляват бизнес с голям успех. Студентите ще се научат да използват математическо моделиране, статистика и числени алгоритми, за да се набележат тези оптимални решения за бизнеса. Това означава, че учениците могат да станат умели в обучението, което е най-доброто за един бизнес да правят и какво не може да се препоръча. Студентите могат да станат доста запознати с намиране както на максимуми и минимуми, които са свързани с водене на успешен бизнес.

До получаване на BBA в мениджмънт изследвания, учениците ще се подготвят за суровите реалности на света на бизнеса. Въпреки това, те могат също така да намерите повече възможности за кариера и по-високи заплати в наличност.

Обучението за този тип програма се различава значително. Има много различни университети в много различни страни, които предлагат тази степен. Поради всички тези променливи, спектъра на обучение е доста обширна. Свържете се с вашия университет избор да откриете конкретната отношение на разходите за спечелил си степен.

С BBA в мениджмънт изследвания, има много различни възможности за бизнес за кариера. Един студент може да стане мениджър на продукти, покупка мениджър, мениджър на веригата за доставки, бизнес журналист, политик или да продължат с висше образование. Много студенти с този вид степен се озовават в ръководни длъжности. С тази степен, дори е възможно да започнат свой собствен бизнес.Когато имате знанията за това как оптимално да тече една компания, можете да правите почти всичко в света на бизнеса.

След като знаете коя програма сте заинтересувани, следващата стъпка е да се намери на училището, която е точно за вас. За щастие, много университети предлагат онлайн курсове, така че не е нужно да бъде ограничено от географията. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

 

2 резултата за Управленски науки Filter

Бакалавър по бизнес администрация и управление

Budapest Metropolitan University
BBA
Септ. 2020
<
Редовно
<
7 семестри
30 Юни 2020
Английски
Кампус

Успехът има много компоненти. Ако искате да успеете в бизнеса, трябва да сте готови да мислите за големи, способни да разберете дълбоки процеси и да имате аналитични, организа ...

Научете повече

бакалавър по предприемачески и управленски развитие (BBA)

Inter American University of Puerto Rico
BBA
<
Редовно
<
4 години
испански
Кампус
Онлайн обучение

Програмата на предприемачески и управленски развитие е предназначен да осигури на студентите с познаване на принципите, които уреждат търговското развитие на компаниите и техн ...

Научете повече