close

Филтри

Преглед на резултатите

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Получаването на образование след средното образование може да предложи невероятни ползи за висшисти. Като работим към бакалавърска степен по бизнес администрация (BBA) степен, студентите получават уникални възможност… Научете повече

Получаването на образование след средното образование може да предложи невероятни ползи за висшисти. Като работим към бакалавърска степен по бизнес администрация (BBA) степен, студентите получават уникални възможности за развитие на техния бизнес знания и умения на хората, както и завършилите влизат полето за кариера с бизнеса и техническите умения, които ги прави много желателно да се работодатели.

Заинтересованите лица могат да питам, какво е BBA по организационно лидерство? Бакалавър по бизнес администрация в организационното ръководство може да бъдат спечелени за около четири години на редовно образование, с курсове, които обхващат теми като теория лидерство, международен маркетинг, връзки с обществеността, организационно поведение и управление на конфликти и решения. A бакалавърска степен по организационно лидерство също подготвя хората да поемат ръководни роли в публични, частни и нестопански сектори.

Получаване на бакалавърска степен може да помогне на завършилите да получат конкурентно предимство на пазара на труда, и да даде на студентите необходимите умения, за да преминете и се отличат на работното място дълго след дипломирането. Лица, които си изкарват BBA по организационно лидерство влизат полето за кариера с подобрени умения за лидерство, бизнес комуникация, говорене пред публика, и мултитаскинг.

В зависимост от размера на времето, един студент може да се посвети на образованието си и специална програма на всяко училище, разходите за получаване на бакалавърска степен, може да варира в широки граници. Студентите, които се интересуват от донесла им BBA по организационно лидерство трябва да се свържете директно евентуални училища, за да получите актуална информация за разходите за спечелил тяхната степен.

Получаването на бакалавърска степен по организационно лидерство може да открие възможности за кариера в различни сектори на икономиката, като например държавни агенции, здравни услуги, човешки ресурси, както и консултантски фирми. Лица, които си изкарват BBA по организационно лидерство може също да избере да продължат образованието си и да преследват магистърска степен.

Ако се интересувате за заработването си бакалавърска степен по организационно лидерство, можете да започнете на вашия образованието днес. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на формуляра олово.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
format_list_bulleted Филтри
Tampere University Of Applied Sciences
Tampere, Финландия

В TAMK Proakatemia ще спечелите предимство на глобалното отборно предприемачество и лидерство в общността, базирана на усъвършенстван финландски модел за обучение и коучинг. Щ ... +

В TAMK Proakatemia ще спечелите предимство на глобалното отборно предприемачество и лидерство в общността, базирана на усъвършенстван финландски модел за обучение и коучинг. Ще научите ценни реални предприемачески и лидерски умения, управление на проекти, коучинг, комуникационни умения, системно мислене, дизайн на услуги, цифрови бизнес умения и най-важното - как да управлявате и развивате бизнес, който е успешен, устойчив и отговорен. -
BBA
Редовно
42 месеца
Английски
Авг. 2020
Кампус
 

СЪВЕТ! Ако представлявате учебно заведение и искате да добавите вашите програми към нашите списъци, свържете се с нас тук