close

Филтри

Преглед на резултатите

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Бакалавър по бизнес администрация е на разположение на потенциални студенти, които са получили диплома за висше образование или еквивалент. Тази бакалавърска степен осигурява бизнес фундаменти и тяхното практическо… Научете повече

Бакалавър по бизнес администрация е на разположение на потенциални студенти, които са получили диплома за висше образование или еквивалент. Тази бакалавърска степен осигурява бизнес фундаменти и тяхното практическо приложение в работна среда. Средното време за завършване на програмата е от три до пет години.

Какво представлява BBA в социалните медии? Програмата съчетава маркетингови основи и теория с практическата роля на цифровите медии и комуникационната игра в реални бизнес приложения. Курсовете могат да се съсредоточат върху количествени и качествени аналитични инструменти, управление на човешките ресурси и маркетинг. Учебните програми могат да включват обща психология, принципи на социологията и разработване на уеб приложения. Концентрацията на програмата може да бъде адаптирана, което позволява на студентите да се съсредоточат върху конкретни области на интерес, като например недвижими имоти, маркетингови комуникации, финанси, енергетика, нефт и газ.

Лицата, които завършват образованието си в социални медии, могат да придобият разнообразни умения за прехвърляне по време на програмата. Лидерството и комуникационните умения могат да бъдат използвани, за да общуват с визията, когато вдъхновяват служителите. Организационните умения могат да са от полза за личния и професионалния живот.

Бакалавърски програми за социални медии са налични в колежи и университети по целия свят. Разходите могат да варират в зависимост от местоположението и концентрацията. Перспективните студенти трябва да се обърнат директно към училищата за най-актуалните учебни планове и пакети за финансова помощ.

Бакалавър по бизнес администрация в социалните медии подготвя студентите за работни места, които използват най-съвременните аналитични средства и техниките на цифровите медии. Физическите лица могат да бъдат наети за позиции като ръководители на проекти за социални медии, уеб програмисти, специалисти по интерактивно съдържание и дигитални дизайнери. Успешните кандидати могат да печелят по-високоплатежоспособни кариери като мениджъри и директори. Индивидите, които желаят да продължат обучението си, могат да продължат със следдипломна квалификация.

Бакалавър по бизнес администрация може да стартира успешна кариера в разнообразни дигитални и социални медийни арени. Удобни онлайн и на място класове са в търсенето. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
format_list_bulleted Филтри
European University Cyprus
Никозия, Кипър

Най-BBA в Маркетингови комуникации и социални медии съчетава теорията и практиката на маркетинга с разбиране на ролята на комуникацията в насърчаването на бизнес-интереси в но ... +

Най-BBA в Маркетингови комуникации и социални медии съчетава теорията и практиката на маркетинга с разбиране на ролята на комуникацията в насърчаването на бизнес-интереси в нова медийна среда. Студентите придобиват фондация в принципите на поведението на потребителите, как се формират пазарите за стоки и услуги и промяна, и организационни отговори на нуждите и предпочитанията на клиентите. Програмата има за цел да развива богата комбинация от способности, необходими за ефективен маркетинг мениджъри, включително аналитични и управление на данни умения и напреднали комуникационни умения на дигитален маркетинг стратегия и управление на социалните медии и онлайн общности. -
BBA
Редовно
Задочно
4 години
Английски
Кампус
Онлайн обучение

СЪВЕТ! Ако представлявате учебно заведение и искате да добавите вашите програми към нашите списъци, свържете се с нас тук