BACHELORSTUDIES

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Бакалавърската степен по бизнес администрация (BBA) се присъжда на студенти, които завършват редовно обучение в четиригодишна програма, която най-често се предлага в различни университети. Обикновено обучението се концентрира върху дисциплини, свързани с бизнеса и търговските отношения.

Латвия има и платено и финансирана от държавата и висшето образование. В страната има два вида курсове за висше образование. Те включват академични и професионални програми. Има три нива на академична висше образование - бакалавър, магистър и докторантура. Климатът в страната благоприятства различни зимни спортове и отдих дейности като пързаляне с кънки, ски и хокей на лед. Международните студенти предпочитат учат в Латвия поради социалното си живот, изкуството и културни институции. Култура на страната е лесно да се приемат, за да.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

2 резултата за Туризъм и хотелиерство, Латвия Filter

Бакалавър по бизнес администрация - туризъм и хотелско управление / управление на външни отношения

Rezekne University of Applied Sciences
BBA
<
Редовно
<
4 години
Английски
Кампус

Програмата ще предостави приложни умения и концепции, свързани с управлението на услугите за отдих и туризъм или външни отношения. ...

Научете повече

Бакалавър по бизнес администрация със специалност "Туризъм и хотелиерство"

Rezekne University of Applied Sciences
BBA
<
Редовно
<
4 години
Английски
Кампус

Програмата ще осигури приложени умения и концепции, свързани с отдиха и туризма. Степента ще се съсредоточи върху развитието на управленски и предприемачески умения, необходим ...

Научете повече