close

Филтри

Преглед на резултатите

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Бакалавър по бизнес администрация е популярна бакалавърска степен. Тя обикновено се счита за обща бизнес степен. Средното време за завършване е четири години, въпреки че може да отнеме до пет години или повече. Какво п… Научете повече

Бакалавър по бизнес администрация е популярна бакалавърска степен. Тя обикновено се счита за обща бизнес степен. Средното време за завършване е четири години, въпреки че може да отнеме до пет години или повече.

Какво представлява BBA в управлението на туризма и хотелиерството? Това е област на обучение, която дава умения и знания за приемане на важни роли в отдиха индустрия, от тематични паркове и курорти до места за развлечения. Общите теми по дисциплината могат да включват икономика, функционален мениджмънт, счетоводство и чужди езици. Студентските програми могат да се съсредоточат върху една от трите области: управление на храни и напитки, управление на пътувания или управление на хотели. Консултантът може да помогне на хората да приспособят степента към конкретен сектор в бранша, като например курорти или събития в стил изложби.

Студентите по управление на туризма и хотелиерството, желаещи да поемат по-голяма отговорност, могат да се възползват от придобитите умения. Критичното мислене може да помогне в решаването на проблеми и контрола на персонала. Отличните комуникационни умения помагат на ръководителите да предават стратегически цели. Уменията за вземане на решения могат да ви помогнат да се изкачите на корпоративната стълбица и в ежедневието.

Студентски програми за управление на туризма и гостоприемството могат да се предлагат в училищата по целия свят. Тъй като учебната програма и местоположението се колебаят, така и цената. Лицата трябва да се обърнат директно към училищата за информация относно изискванията за квалификация и приемане.

Стипендията в управлението на туризма и гостоприемството може да доведе до успешна кариера. Физическите лица могат да намерят позиции в туристическите компании като ръководства или продуктови специалисти. Позициите за хотелиерските мениджъри са в търсенето на студенти, чиято учебна програма се концентрира върху хотели. Те управляват ежедневните операции на имота и персонала. Мениджърите на комплекси наблюдават ресурсите на целия имот от маркетинга и промоцията до услугите за гости и персонала. Тези позиции са силно търсени и могат да предложат конкурентни заплати за тези с подходящ набор от умения.

Получаването на BBA в управлението на туризма и хотелиерството може да започне да изпълнява кариера в туристическата и развлекателната индустрия. Онлайн класовете предлагат гъвкавостта, която работят професионалистите, за да постигнат своите цели. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
format_list_bulleted Филтри
UPES
Dehradun, Индия

Управление на туризма и хотелиерството на BBA

Управление на туризма и хотелиерството на BBA -
Rezekne University of Applied Sciences
Rēzekne, Латвия

Програмата ще осигури приложени умения и концепции, свързани с отдиха и туризма. Степента ще се съсредоточи върху развитието на управленски и предприемачески умения, необходим ... +

Програмата ще осигури приложени умения и концепции, свързани с отдиха и туризма. Степента ще се съсредоточи върху развитието на управленски и предприемачески умения, необходими на хората, които желаят да поемат по-големи отговорности в рамките на дадена организация или на тези, които желаят да започнат нови предприятия. -
BBA
Редовно
4 години
Английски
Кампус
 

СЪВЕТ! Ако представлявате учебно заведение и искате да добавите вашите програми към нашите списъци, свържете се с нас тук