BACHELORSTUDIES

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Ако искате да придобиете степен „бакалавър по бизнес администрация“ (BBA), трябва да се запишете за бакалавърска редовна програма по бизнес и търговски отношения. Повечето университети предлагат четиригодишни програми, които включват редовни занятия, след което студентите придобиват квалификация по бизнес администрация.

Туризъм и гостоприемство е област на обучение, което подготвя студенти за работа в рамките на хотели, курорти, тематични паркове, голф игрища и други подобни места, където хората често прекарват времето релаксиращо или на почивка. Туризма и хотелиерството студенти обикновено се обучават за управление на бизнеса, счетоводството и спогодба за търговия, сред сродни области.

Латвия, официално Република Латвия, е държава в района на Балтийско море от Северна Европа. Тя граничи на север от Естония, на юг от Литва, на изток с Русия, и на югоизток с Беларус. Латвийците са една от балтийските хора, културно, свързани с литовците. Capital е Riga който е дом на Университета на Латвия с повече от 23 000 записани ученици.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

1 резултата за Туризъм и хотелски мениджмънт, Латвия Filter

Бакалавър по бизнес администрация със специалност "Туризъм и хотелиерство"

Rezekne University of Applied Sciences
BBA
<
Редовно
<
4 години
Английски
Кампус

Програмата ще осигури приложени умения и концепции, свързани с отдиха и туризма. Степента ще се съсредоточи върху развитието на управленски и предприемачески умения, необходим ...

Научете повече