Bakalavarski-programi.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Степента BBA, която значи „бакалавър по бизнес администрация“, се придобива в съответни програми и показва успешно овладяване на знания и умения в сфера на бизнес и търговия. Повечето бакалавърски програми BBA продължават три-четири години.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

3 резултата за Управление на вериги за доставки, Съединени Американски Щати Filter

Бакалавър по бизнес администрация в управлението на веригата за доставки

University of Houston
Кампус 3 семестри Септември 2020 Съединени Американски Щати Хюстън

Управлението на веригата за доставки (SCM) обхваща всички дейности, необходими за осигуряване на стоки и услуги в икономиката.

BSBA в управлението на веригата за доставки

Bloomsburg University
Кампус Редовно обучение 4 години Септември 2020 Съединени Американски Щати Bloomsburg

Програмата за SCM на Bloomsburg University , в рамките на катедра "Иновации, технологии и управление на веригата за доставки", е разработена, използвайки модели на компетентност от водещи професионални организации. Признавайки интердисциплинарния характер на СКМ, програмата привлича експерти от всички бизнес дисциплини - счетоводство, финанси, управление на информационните технологии, управление и маркетинг - и интегрира съдържание чрез проектиране и доставка на съвместни курсове.

операции и управление на веригата за доставки

Northwood University
Кампус Редовно обучение 4 години Септември 2020 Съединени Американски Щати вътрешност

Можете да видите как ефективното управление на операциите в рамките на веригата на предлагането има огромно въздействие върху успеха на една организация. Професионалисти от различни индустрии показват, там е много високо търсене на служители, които са компетентни в тези области, както и че има недостиг на завършилите с необходимите компетенции.