Bakalavarski-programi.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Бакалавър по бизнес администрация (BBA) е степен, че много студенти преследват, за да се подготвят за кариера. Програмата е фокусирана основно върху бизнес концепции и може да отнеме от три до пет години, за да завърши.

Какво е BBA в Supply Chain Management? Тази програма се фокусира върху предоставянето на доставки от едно място на друго, от производство до точката на използване. Всяка програма ще варира, но обикновено учениците ще се научат бизнес и управленски умения и дори инженерни способности. Class фокус може да включва качеството, управление на логистиката, човешките ресурси, информационни технологии, разходи и материали, развитие и доставка, както и дизайна на продуктите. Много програми ще включват и проекти и възможности казуси, свързани с работата с местни компании.

Студентите, които учат доставки полза за управление на веригата в които те придобиват широка гама от умения, които ще ги подготвят за професионална кариера.Те също така ще има по-голямо разбиране на взаимната зависимост на регионални, локализиран и глобални въпроси.

Разходите, свързани с изкарваш бизнес степен могат да се различават доста от едно училище в друго. Местоположението и репутацията на училището са големи фактори, както е дължината на програмата. Студентите са насърчавани да се свържете с училищата, за да разберете какви ще бъдат обучение и други такси.

Завършилите тази специалност имат богат възможности за кариера, за да избирате. Те могат да изберат да работят в производствените сектори, като например хранително-вкусовата промишленост, фармацевтични продукти, или електрониката, или те могат да изберат логистика и дистрибуция. Много от свободните места са свързани с управлението, в области, като например закупуване, веригата за доставки, операции, производство, доставка, контрол на инвентара, склад, и развитието на бизнеса. Физическите лица могат да избират и консултации роля във веригата за доставки или логистика.

Използвайки нашата база данни, да започнем сега и да търсите за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на формуляра олово.

7 резултата за Управление на вериги за доставки Filter

Бакалавър по бизнес администрация в управлението на веригата за доставки

University of Houston
Кампус 3 семестри Септември 2020 Съединени Американски Щати Хюстън

Управлението на веригата за доставки (SCM) обхваща всички дейности, необходими за осигуряване на стоки и услуги в икономиката.

BSBA в управлението на веригата за доставки

Bloomsburg University
Кампус Редовно обучение 4 години Септември 2020 Съединени Американски Щати Bloomsburg

Програмата за SCM на Bloomsburg University , в рамките на катедра "Иновации, технологии и управление на веригата за доставки", е разработена, използвайки модели на компетентност от водещи професионални организации. Признавайки интердисциплинарния характер на СКМ, програмата привлича експерти от всички бизнес дисциплини - счетоводство, финанси, управление на информационните технологии, управление и маркетинг - и интегрира съдържание чрез проектиране и доставка на съвместни курсове.

ББА в логистиката

Open Learning Group
Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение Задочно обучение 3 години Февруари 2020 Южноафриканска Република Йоханесбург + още 1

В BBA в областта на логистиката и управление на веригата за доставка ще ви даде добро разбиране на веригата за доставки и логистика управление както от Южна Африка, така и от глобална гледна точка. Тази програма се представя чрез смесен начин на доставка, предлагащ ограничени класове за контакт, съчетани с отворено дистанционно обучение, което осигурява много необходимата гъвкавост за пълно работно време. Студентите могат да кандидатстват и в OLG Learning Hub за допълнително дистанционно обучение.

операции и управление на веригата за доставки

Northwood University
Кампус Редовно обучение 4 години Септември 2020 Съединени Американски Щати вътрешност

Можете да видите как ефективното управление на операциите в рамките на веригата на предлагането има огромно въздействие върху успеха на една организация. Професионалисти от различни индустрии показват, там е много високо търсене на служители, които са компетентни в тези области, както и че има недостиг на завършилите с необходимите компетенции.

BBA в областта на логистиката и управлението на веригата за доставки

American University In the Emirates
Кампус 4 години Запитване на информация Обединени Арабски Емиерства Дубай

На фона на възникващите възможности за заетост, жизненоважната специализация на AUE се разглежда в контекста на глобалната икономика. Програмата за управление на логистиката и веригата за доставки на Колегията по бизнес администрация е предназначена да играе роля в дългосрочния успех на организациите и компаниите. Секторът за управление на логистиката и веригата за доставки е високо специализирана област и предлага предизвикателни, но задоволяващи кариери.

BBA в управлението на веригата за доставки

Yorkville University
Кампус Редовно обучение 2.5 години Януари 2020 Канада Ванкувър

Бакалавърът по бизнес администрация на Yorkville University снабдява мотивирани хора с умения за навигиране и управление на сложни бизнес въпроси, като им дава възможност за дългосрочни лични и професионални успехи.

BBA в управлението на веригата за доставки онлайн

Yorkville University
Онлайн обучение Задочно обучение 2.5 години Януари 2020 Канада Ванкувър

Бакалавърът по бизнес администрация на Yorkville University снабдява мотивирани хора с умения за навигиране и управление на сложни бизнес въпроси, като им дава възможност за дългосрочни лични и професионални успехи. Степента се основава на миналия опит на студентите с подхода Apply and Integrate, който осигурява солидно разбиране на основните концепции и как да ги прилага в реални сценарии.