Filter
Бизнес администрация
Ливан Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Студентите придобиват степен „бакалавър по бизнес администрация“ (BBA) след успешно приключване на следване в съответна програма със специализация по бизнес и търговски отношения. Обикновено програмите продължават четири години редовно обучение.

управление на транспорта се отнася до контрола на преминаването на доставки от техния произход точка на техните дестинации. студенти за управление на транспорта се научат да бъдат умели в планиране и организиране, тъй като те контролира пратки с помощта на пътища, самолетни пътувания, железопътни линии, или кабели.

Ливан-официално се нарича Република Ливан. То се намира в източната част на Средиземно море. Много хора в страната имат достъп до образование, което е основно структурирана в основно, начално и средно, както и висше образование.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване

1 резултата за Управление на транспорта, Ливан

American University Of Technology

Управление на транспорта ръководи развитието и поддържането на транспортните системи. морския бизнес е важен и вълнуващ нов основен. Този основен служи за разпространение ... [+]

Какво е управление на транспорта и логистиката?

Управление на транспорта следи за развитието и поддържането на транспортните системи. морския бизнес е важен и вълнуващ нов основен. Този основен служи за разпространение на морския бизнес сред новото поколение. Той също така помага в преодоляването на различията в нуждите на индустрията.

Защо това е важно?

Доставка се превърна в ключов икономически сектор и най-важният фактор в международната търговия. В Ливан и в чужбина, тя се превърна в трудно да се намерят квалифицирани работници в областта на транспорта.... [-]

Ливан Ливан онлайн
Октомври 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски