BACHELORSTUDIES

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Студентите придобиват степен „бакалавър по бизнес администрация“ (BBA) след успешно приключване на следване в съответна програма със специализация по бизнес и търговски отношения. Обикновено програмите продължават четири години редовно обучение.

управление на транспорта се отнася до контрола на преминаването на доставки от техния произход точка на техните дестинации. студенти за управление на транспорта се научат да бъдат умели в планиране и организиране, тъй като те контролира пратки с помощта на пътища, самолетни пътувания, железопътни линии, или кабели.

Ливан-официално се нарича Република Ливан. То се намира в източната част на Средиземно море. Много хора в страната имат достъп до образование, което е основно структурирана в основно, начално и средно, както и висше образование.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

1 резултата за Управление на транспорта, Ливан Filter

BBA в управлението на транспорта и логистиката

American University Of Technology
BBA
Окт. 2020
<
Редовно
Английски
Кампус

Управление на транспорта ръководи развитието и поддържането на транспортните системи. морския бизнес е важен и вълнуващ нов основен. Този основен служи за разпространение на м ...

Научете повече