BACHELORSTUDIES

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

A BBA (бакалавър по бизнес администрация) е бакалавърска степен, че отнема между три и пет години, за да завърши. Студентите са съсредоточени повечето от времето си за бизнес концепции и избора на специалност и кариера фокус.

Какво е BBA в Транспорт Management? Тази програма се фокусира върху логистиката на като се уверите, че правилните информация, материали, и хората да стигнем до правилното място в правилното време. Студентите често ще изучават различни аспекти на воден, железопътен и пътен транспорт, които могат да включват маркетинг, планиране, организация и управление на процесите на транспортиране. Други акценти включват ремонт и поддръжка на транспортни средства и оборудване, както и за доставка и логистика. Много програми също предлагат стажове или учат в чужбина, възможности.

Ползите за студенти, учещи в тази област кариера са многобройни. Те притежават умения да се справят с предизвикателства среда и да работят с новите развития.Онези, чиито училища предлагат реални проекти и опит също имат конкурентно предимство пред останалите, без да е същото образование.

Обучението и таксите, свързани с управлението на транспорта степен на ще варират в зависимост от програмата. Училища от цял ​​свят предлагат тази степен, така че местоположението на училището е голям фактор. Продължителност на програмата и стажантски такси също са аспекти да се вземат предвид. Това е добра идея да се свържете с училищата, за да разберете конкретни финансови задължения.

A бакалавърска степен в областта на транспорта, често ще подготви висшисти за позиции входно ниво в редица кариера. С течение на времето, а понякога и с допълнително образование, лицата могат да се движат нагоре по стълбата до управленски позиции. Възможностите за кариера често са с национални или международни производствени фирми, транспортни фирми, или търговски предприятия. Завършилите могат да изберат да се съсредоточи своята кариера за конкретен специалност като авиацията или воден транспорт.

Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на формуляра олово.

1 резултата за Управление на транспорта Filter

BBA в управлението на транспорта и логистиката

American University Of Technology
BBA
Окт. 2020
<
Редовно
Английски
Кампус

Управление на транспорта ръководи развитието и поддържането на транспортните системи. морския бизнес е важен и вълнуващ нов основен. Този основен служи за разпространение на м ...

Научете повече