$close

Филтри

Преглед на резултатите

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Лицата, които желаят да следват образователни цели след средното си образование, могат да изберат бакалавър по бизнес администрация (BBA). Това е бакалавърска степен, присъдена от академични институции след завършване… Научете повече

Лицата, които желаят да следват образователни цели след средното си образование, могат да изберат бакалавър по бизнес администрация (BBA). Това е бакалавърска степен, присъдена от академични институции след завършване на приблизително четири години класове.

Какво представлява BBA в областта на физиката? Физиката е науката, която разглежда законите на природата, включително връзката между материята и енергията. Курсовите теми могат да разглеждат теории за черни дупки и субатомни частици. Програмите за степени обикновено се съсредоточават върху това как се прилагат физическите закони в областта на инженерството, биологията, електрониката и комуникациите. Концентрациите могат да се предлагат в изчислителната механика, наблюдателната астрофизика и в слънчевата система. Сътрудничеството с академичен съветник може да даде възможност на студентите да персонализират програмата въз основа на предпочитанията си, за да послужат като трамплин за други области на обучение.

Физическите студенти могат да се възползват от много умения, постигнати по време на програмата. Аналитичните умения и уменията за критично мислене могат да подпомогнат финансовото управление и научните изследвания. Решаването на проблеми може да помогне на хората да се движат по корпоративната стълбица и в ежедневието.

Студентски програми по физика могат да бъдат намерени в колежи и университети по целия свят. Дължината на курса и учебната програма варират от училище до училище, както и разходите. Индивидите трябва да се свържат директно с училищата по интереси, за да получат актуална информация за обучението и опциите за програми.

А степен по физика може да доведе до кариера в различни индустрии. Лицата могат да намерят позиции като помощник-юристи, прогнози за метеорологичните условия и мениджъри на фондове. За студенти, чиято избрана учебна програма се фокусира върху вселената, може да се изпълни кариера като астроном или лабораторен асистент. Правителствените агенции и организациите в частния сектор разработват ново оборудване и устройства за потребителска и търговска употреба. Позициите на изследователите в тази област са много конкурентни и могат да предлагат по-високи заплати. Университетите наемат физици за академични позиции и изследователски проекти.

Постигането на BBA във физика може да доведе до успешна кариера. Онлайн класовете предлагат гъвкавост на активните професионалисти, които се опитват да постигнат своите образователни цели. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
Препоръчано Последни Заглавие
Memorial University, Grenfell Campus
Corner Brook, Канада

Физическата програма в Grenfell Campus ще задоволи вашето любопитство за това как работи Вселената. Тази четиригодишна програма бакалавър на науката изследва всичко от най-мал ... +

Физическата програма в Grenfell Campus ще задоволи вашето любопитство за това как работи Вселената. Тази четиригодишна програма бакалавър на науката изследва всичко от най-малкия ядро ​​до най-отдалечените галактики. -
BBA
Редовно
4 години
Английски
Кампус