BS в глобален бизнес

Общ преглед

Описание на програмата

Бакалавърската степен по Global Business степен лостове успешен бизнес, език и културни курсове в рамките на обучението чрез преживяване среда.

Предназначен за студенти, които искат силна бизнес фондация преподава от глобално наясно факултет, / BG степента на BS оборудва студенти за бъдещи успехи в международния бизнес. Тази степен програма отразява непрекъснато променящия се и взискателни глобалната околна среда на бизнеса, правителството, и авиационната индустрия. Учебният план е фокусиран в развиващите се пазари и предназначен да осигури висшисти със знанията и уменията, от съществено значение за успешното им влизане в глобален бизнес и общество. Акцентът е поставен върху глобалната осведоменост, междукултурното грамотност, ефективни комуникации, количествени умения, социална отговорност, информационните технологии, умения за критично мислене, работа в екип, бизнес функционални умения, авиация / космическата индустрия познаване и ангажимент за "учене през целия" живот.

Международни култури са изследвани с фокус върху развиващите се пазари и с акцент върху глобалните бизнес практики, стратегии и ценности. Студентите завършват строга глобален бизнес ядро ​​заедно с богата основа на общото образование. BS / GB Области на концентрацията включват: език и култура (на арабски, китайски, испански) или авиация и Aerospace.

Активни бизнес / авиация, свързани клубове на територията на колежа включват Фи Бета Lambda (бизнес-фокусирана организация на студентите възможност да пътуват до държавни и национални лидерски конференции за участие в състезания), Американската асоциация на летище ръководители (сдружение за управление-фокусирани авиационна , с предварително пътуване до Чикаго, Лас Вегас, Торонто, Сиатъл, Сан Франциско, и Хонг Конг), и бизнес мрежа клуб авиация (организация за личностно и професионално развитие и работа в мрежа).

Нашите ученици са насърчавани да мислят отвъд традиционните академични граници и да се потърси на работното място и културни преживявания, които ще обогатят и ги изясня развиващата работното място и на глобалната бизнес среда. Уникални стажове и съвместни образователни преживявания са на разположение и насърчавани, с персонала, назначен за подпомагане на студенти в идентификация позиция и поставяне. Многобройни летни-чужбина преживявания са достъпни за студенти, които желаят да увеличат своите международни перспективи. Предишна лято-в чужбина академични програми са били предлагани в Париж, Лондон, Италия, Полша, Китай, Германия, Еквадор, Чили, Мексико, Бразилия и Сингапур.

А Консултативен съвет Бизнес Индустрия дава насоки за нуждите на бизнеса, правителството, и авиационната индустрия. Отдел спонсорирани уроци и лаборатории са на разположение.

Специализирани консултанти преподаватели подпомагат GB студенти в оценяването на многото възможности, достъпни за тях в тази програма. Някои курсове могат да изискват предпоставка предмет знания или определен клас състояние. описания разбира се, са включени в този каталог, следва да бъдат преразгледани преди регистриране за класове, за да се гарантира правилното поставяне.

Специалности Изисквания

Степента на BS / BG изисква успешно завършване на минимум 120 кредитни часа и обикновено се попълни в осем семестъра. Студентите могат да изберете област на концентрация в авиацията и космическата или език и култура с песни в китайски, арабски и испански. Учениците трябва да декларират своята зона на концентрация в началото на втория си година. Студентите, които участват в програмата за кооперативна образование могат да заместят до 3 кредитни часа, ако бъде одобрен, към определени курсове, необходими в областта на тяхната концентрация. Студентите, включени в програмата Air Force или Army ROTC може да замени AF или MSL курсове за откритите избираеми курсове.

Ембри-Ридъл Авиационна университет - Prescott Министерството на бизнес е член на Асоциацията на Collegiate бизнес училища и програми (ACBSP) и е в кандидатурата за акредитация. С цел да се спечели BS / GB степен, студент, за да завърши минимум 80% от основната дейност и района на концентрация в жилище или да прехвърли тези кредити от институции, одобрени от отдел председателя на. само бизнес Степените на които могат да бъдат обявени едновременно са BS / BA или BS / ABA с BS / GB език и култура AOC.

Последна актуализация Ян. 2017

За учебното заведение

Embry-Riddle Aeronautical University's western campus is located in Prescott, AZ, north of Phoenix and a day trip away from Las Vegas, the Grand Canyon, and picturesque Sedona.

Embry-Riddle Aeronautical University's western campus is located in Prescott, AZ, north of Phoenix and a day trip away from Las Vegas, the Grand Canyon, and picturesque Sedona. Свиване