BS в космоса физика

Общ преглед

Описание на програмата

Бакалавърската степен по програма Space Physics степен позволява учениците изследват основните сили в природата чрез разследване на атомни, ядрени и елементарни системи частиците.

Това се прилага програма за физика е предназначен за производство на завършилите подготвени за пространство и кариери космически свързани. Студентите могат да избират от три области на специализация: Астрофизиката; Екзотични Propulsion; или гравитационна физика и космология. Работа със специален факултет с състоянието на най-изкуството лаборатории и оборудване, студенти завършват подготвени за насърчаване на изследването на космоса и се добавя към тялото на знания в областта на науката.

Заради силния акцент върху експериментална физика, завършили са подходящи, за да въведете различни области в промишлеността и магистърски програми. В допълнение към заетостта в научни изследвания и програмата за пространство, завършили с физиката градуса ще преследват различни космически физика кариера в области като медицинска физика, биофизика, физика на плазмата и други области, които използват физици, като например сектора на военни и сигурност.

Бакалавърската степен по космическа физика степен се помещава в Катедрата по физика в колежа за изкуства и науки.

Изисквания за прием

За въвеждане на тази програма, студентите трябва да са завършили четири години на гимназията науката и математиката, което показва високо ниво на компетентност. Успешните кандидати за тази програма ще бъдат подготвени да влязат смятане I, Физика I, и General химия и трябва да имат добро владеене на писмен английски език.

Специалности Изисквания

Бакалавърската степен по космическа физика е час програма 120 кредит, който може да бъде завършена в осем семестъра. Списъкът на курсове по-долу съдържа пълните изисквания за степента на Бакалавър по космическа физика. Списъкът е организиран като "вертикален контур" според годината, в която обикновено се вземат курсовете. Макар че не е изискване, което да се вземат курсовете през годината показа, учениците трябва да са наясно, че няколко курса във всяка учебна година могат да имат предпоставки и / или corequisites. Поради това се препоръчва учениците държат графика си възможно най-близо до този, показан по-долу. Преди да се регистрирате за курс, проверете секцията описание разбира от този каталог да се гарантира, че са изпълнени всички предпоставки и / или corequisites. Имайте предвид, че предпоставки за един курс се разглежда само изпълнени, ако студентът получава оценка от "C" или по-добре в предпоставка курсове. Студентите трябва да имат минимален кумулативен GPA от 2.0 в основните PS курсове.

Последна актуализация Ноем. 2017

За учебното заведение

Embry-Riddle Aeronautical University's western campus is located in Prescott, AZ, north of Phoenix and a day trip away from Las Vegas, the Grand Canyon, and picturesque Sedona.

Embry-Riddle Aeronautical University's western campus is located in Prescott, AZ, north of Phoenix and a day trip away from Las Vegas, the Grand Canyon, and picturesque Sedona. Свиване