BSc (Hons) в науката за конете и спортните постижения

Общ преглед

Описание на програмата

Този курс се съсредоточава върху атлетичното представяне на коня и ездача, подготвяйки студенти за кариера в конен спорт, треньор или управление на отбора.

Тази програма е разработена с обширен принос от страна на индустрията, за да се гарантира, че завършилите ще имат необходимата комбинация от знания, умения и опит, за да могат да допринесат за успеха и растежа на отрасъла за езда.

Курсът се фокусира върху основните фактори, които влияят върху представянето, приемат количествени методи за оценка на изпълнението и след това оценяват редица техники за повишаване на ефективността и оценка на влиянието на външните фактори върху успеха.

Колежаната гимнастика

В Reaseheath College имаме най-съвременно фитнес съоръжение с оборудване, което се използва в най-висококачествените съоръжения в цяла Великобритания.

Фитнес залата е напълно оборудвана, за да отговаря на изискванията на всички ползватели на фитнес залата, с машини с най-висока спецификация, олимпийски мряна и тежести. Те се доставят от Technogym, водещ производител на фитнес.

Чрез сметката "My Wellness" Technogym можете да използвате вашия Smartphone, за да създадете тренировка и да сте в крак с вашия напредък. Можете да добавите упражнения и да промените интензитета, за да увеличите ефективността си. Можете дори да предизвикате приятели с помощта на приложението, за да се изкачите на приятелски класации.

Като студент по научни постижения в областта на конете и спорта, някои от вашите сесии ще бъдат преподавани в гимназията.

Можете да научите повече за фитнес залата, включително и за съоръженията, тук.

Какво ще уча?

Програмата ESSP е насочена към състезателния ездач, който желае да разучи в широк смисъл областта на спортните резултати, равномерно разпределена между човека и спортиста по конете в течение на трите години.

Изисквания за вход

Минимум 112 UCAS точки, които могат да бъдат получени от GCE A Levels или една от следните квалификации в съответния предмет:

 • Национален сертификат / диплома за BTEC
 • OCR Национална диплома / разширена диплома
 • Ирландски / шотландски висши в подходящ предмет
 • Разширено GNVQ
 • QAA признава Достъп до диплома за висше образование, Отворени колеж или Отворени университетски кредити
 • За възрастните студенти (на възраст 21 години) ще бъде разгледан значителен трудов опит, както и, или вместо, формални квалификации
 • Ниво 3 разширена диплома / диплома.

Допълнително проучване

 • MSc Ветеринарна физиотерапия
 • Следдипломно обучение или професионални квалификации.

Опции за кариера

 • Треньор за ефективност
 • Управител на отбор
 • Исторически биомеханичен анализатор
 • Изиатски бедни анализатори на ефективността
 • Заети или самостоятелно заети в рамките на конкурентен екип (напр. Polo) или по-голям конкурентен двор
 • Роли за езда на спортни спортове за Спорт Англия, Британската федерация по конен спорт (BEF) или Британската асоциация за търговия с коне (BETA)
 • Управленски роли в сектора на хуманното отношение към еднокопитни и свързаните с него промишлени сектори.

Моля, имайте предвид, че приемането в ездалните единици е предмет на оценка и ограничението за тегло от 13 камъка.

Такси за обучение

Като студент в областта на висшето образование ще имате две основни разходи за срещи; вашите такси за обучение и разходи за живот.

Нашите редовни такси за обучение за студенти във Великобритания и ЕС, които влизат в университета през 2017/18 или 2018/19, са £ 9,250. Тези такси се таксуват за всяка учебна година на курса и се определят от колегиума годишно.

Ако сте международен студент или за най-новата информация за таксите за обучение, посетете страницата за студентски финанси на нашия уебсайт .

Последна актуализация Апр. 2018

За учебното заведение

Located in rural Cheshire, our campus has top class, industry standard, teaching facilities but still retains its friendly, supportive atmosphere – a combination which delivers both academic excellenc ... Научете повече

Located in rural Cheshire, our campus has top class, industry standard, teaching facilities but still retains its friendly, supportive atmosphere – a combination which delivers both academic excellence and student satisfaction. Свиване