BACHELORSTUDIES

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Бакалавърските програми за степен „бакалавър на науките“ (BSc) продължават от три до пет години. Студентите, които следват в такива програми, изучават общи курсове и специализирани дисциплини, които ги подготвят за успешна кариера или за по-нататъшно образование.

програми аквакултурите и рибарството могат да се фокусират върху аспектите на отглеждане и отглеждане на риба и се грижат за морски растения. Тези програми обикновено учат студентите по теми, които включват здравето на рибите, качеството на водата, рибата биоенергетика, инвазивен вид, и водната инженерство.

Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия, по-известен като Обединеното кралство и Великобритания, е суверенна държава, разположени на разстояние от северозападния бряг на континентална Европа.Двете най-известните (и най-старата) университетите Оксфорд и Кеймбридж (често наричани Oxbridge от много британци) Англия също има няколко други три институции, включително няколко в Лондон (по-специално Imperial College, на Лондонско училище по икономика, University College Лондон и King 'S College London, всички са част от Лондонския университет)

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

2 резултата за Аквакултури и рибарство, Великобритания Filter

BSc (Hons) в аквакултурата

University of Stirling
BSc
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
<
48 месеца
Английски
Кампус

Превъзходството на нашия курс се корени в Института по аквакултури, водещ международен център и най-големият по рода си в света. Ще се възползвате от нашия опит в преподаванет ...

Научете повече

BSC (Hons) аквакултури и управление на риболов степен

Sparsholt College Hampshire
BSc
<
Редовно обучение
<
3 години
Английски
Кампус

Програмата е предназначена да отговори на нарастващите изисквания на индустриите, свързани с аквакултури и свеж за управление на водите риболов на служителите образование с ди ...

Научете повече