$close

Филтри

Преглед на резултатите

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Когато учениците преследват бакалавърска, те придобиват ценни знания в определена област на обучение. В някои случаи тези 3-5-годишни програми могат да бъдат достатъчни, за да подготви адекватно студенти за процъфтява… Научете повече

Когато учениците преследват бакалавърска, те придобиват ценни знания в определена област на обучение. В някои случаи тези 3-5-годишни програми могат да бъдат достатъчни, за да подготви адекватно студенти за процъфтяващи кариери. Въпреки това, студентите могат да увеличат своя експертен опит чрез следването други напреднали степени и сертификати.

Какво е бакалавърска степен по английска литература? Този тип програми често се фокусира върху предоставянето обширен преглед на британската и американската литература. Въпреки това, тя може да включва и вземане на проби от други свързани световната литература. Студентите също се очаква да се вземе курсова по граматика, лингвистика и напреднали документален писмена форма. Бъдещите студенти трябва да очакват да научат по-задълбочено за живота и творчеството на Шекспир, както добре.

Завършилите идват от една литература програма English с повишени умения устна и писмена комуникация, както и възможността да се убедят и образоват другите. Те също така имат по-голяма креативност и умения за критично мислене.

Програма като тази има променлива стойност, в зависимост от това къде се предоставя на степента. Учебни курсове може да варира значително в зависимост от географското разположение на институцията и вида на самия университет. Учениците трябва винаги да обмислят пълния размер на разходите на дадена програма, включително книги, преди да се определи кой е точно за тях.

Кариери които използват уменията, придобити от литературата степен English са многобройни. Акцентът тези програми пускат изследвания, писане и анализ подготвя студентите за кариера като учители, корпоративни комуникации ръководители, историци, писатели, консултанти, специалисти по връзки с обществеността и рекламни мениджъри. Тези програми често действат като входна точка за много кариери, защото на ценни умения, които те учат.

Студентите днес са много образователни възможности, от които те могат да избират. Това включва онлайн програми. Тези програми могат да бъдат идеални за работни възрастни и чуждестранни студенти.За да кандидатствате за конкретна бакалавърска програма онлайн, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
  • Препоръчано Последни Заглавие
  • Препоръчано
  • Последни
  • Заглавие
Stillman College
Тускалуса, Съединени Американски Щати

Катедрата по английски език, журналистика и медийни комуникации поддържа основната учебна програма с ориентирани към студентите инструкции по езици, литература, композиция, ре ... +

Катедрата по английски език, журналистика и медийни комуникации поддържа основната учебна програма с ориентирани към студентите инструкции по езици, литература, композиция, реч, цифрови медии и журналистика. -
BSc
Кампус