$close

Филтри

Преглед на резултатите

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Много студенти, които желаят да завършат висше образование, може първо да се нуждаят от бакалавърска степен. Тази бакалавърска степен помага на студентите да научат много от уменията, от които ще се нуждаят в кариерата… Научете повече

Много студенти, които желаят да завършат висше образование, може първо да се нуждаят от бакалавърска степен. Тази бакалавърска степен помага на студентите да научат много от уменията, от които ще се нуждаят в кариерата си, и могат да предоставят повече възможности за наемане на работа.

Какво е бакалавър на науката в английските изследвания? Тази степен дава на студентите задълбочено разбиране на английския език и неговата структура. Учениците обикновено учат и за културата на англоговорящите страни и за това как този език е оформил западната цивилизация. Акцентът може да бъде поставен върху анализа на литературата и разбирането на културните корени на английската литературна традиция и начините, по които тя се променя от една страна в друга. Учениците могат да се специализират в английска литература или превод, а някои програми могат да предложат на учените да научат как да преподават английски на не-англоговорящи.

Студентите, получили бакалавърската степен на науката, могат да получат отлични комуникативни умения и да научат как да мислят аналитично. Учениците също могат да се научат как да работят с другите и независимо. Тези умения могат да помогнат на учениците да намерят позиции с повишени заплати.

Програмите за английски език могат да отнеме четири години, за да завършат, когато студентите посещават цялото време. Цената за постигане на тази степен зависи от това дали даден студент посещава непълно работно време или на пълно работно време или се обучава онлайн. Разходите също така зависят от програмата, която студентът избира и може да бъде различен в отделните страни.

След дипломирането си с бакалавър по наука, студентите имат много възможности за кариера. Те могат да станат учители по английска литература в държавните училища или да предоставят английски преводи на документи. Някои учени могат да преподават английски език на международно ниво или да работят като редактори на книги или като журналисти. Освен това, студентите могат да придобият уменията, които са натрупали, и да ги прилагат в кариерата като ръководители на връзки с обществеността, изследователи на пазара и рекламни писатели.

Учените могат да имат възможността да следват английска степен на обучение от университетите в страната си на пребиваване и в международен мащаб. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
  • Препоръчано Последни Заглавие
  • Препоръчано
  • Последни
  • Заглавие
Lithuanian University of Educational Sciences
Вилнюс, Литва

Четири години бакалавърска програма на английска филология предвижда студентите с интегрирано обучение на английски език, литература и култура ... +

Четири години бакалавърска програма на английска филология предвижда студентите с интегрирано обучение на английски език, литература и култура -
BSc
Редовно
4 години
Кампус