Filter
Бакалавър на науките
Великобритания England London Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Бакалавърските програми за степен „бакалавър на науките“ (BSc) продължават от три до пет години. Студентите, които следват в такива програми, изучават общи курсове и специализирани дисциплини, които ги подготвят за успешна кариера или за по-нататъшно образование.

Създаването на една сграда или пространство, което има не само естетически привлекателен вид, но и обладава структурна стабилност и отговаря на нормативи и законни параметри, включва планиране и дизайн, които трябва да се извършват от професионалист, запознат с принципите на архитектурата.

Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия, по-известен като Обединеното кралство и Великобритания, е суверенна държава, разположени на разстояние от северозападния бряг на континентална Европа.Двете най-известните (и най-старата) университетите Оксфорд и Кеймбридж (често наричани Oxbridge от много британци) Англия също има няколко други три институции, включително няколко в Лондон (по-специално Imperial College, на Лондонско училище по икономика, University College Лондон и King 'S College London, всички са част от Лондонския университет)

Лондон е столицата на Обединеното кралство, най-гъсто населен район и когато кралските семеен живот. Той има най-голяма концентрация на висшето образование в Европа с 412 000 студенти в 43 университета.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване

1 резултата за Архитектурни проучвания, London

Степени
Място
Великобритания
England
London
Тип на обучение
Темпо на обучение
Други възможности в тази научна област:
University of Westminster

Собствеността и планирането са „бизнес хора“ и са динамични и стимулиращи професии, предлагащи разнообразие, възможности за пътуване, възможности за работа в мрежа и висо ... [+]

Обобщение на курса

Собствеността и планирането са „бизнес хора“ и са динамични и стимулиращи професии, предлагащи разнообразие, възможности за пътуване, възможности за работа в мрежа и висок потенциал за печалба. Работата има огромно влияние - всяка организация и всеки човек изисква някъде да работят и някъде да живеят.

Този курс ви дава детайлно разбиране за природата и философията на градското планиране и процеса на планиране, с акцент върху устойчивото развитие, градското възстановяване и околната среда. Вашето обучение в тези области ще бъде допълнено от други аспекти на собствеността и развитието, включително оценяване, разработване, управление и инвестиране в пазарите на недвижими имоти, заедно с преносимите и познавателни умения, необходими за развитието през целия живот.... [-]

Великобритания London
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски