BACHELORSTUDIES

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Езикът е една обща нишка, която обединява хора от всички културни среди. Да бъдеш в състояние да тълкува и да говори на друг език, означава да имаш способността да се мисли и да се чувстват в една изцяло нова светлина. Не само бакалавърска степен по Езици включва интензивно изучаване на чужд език, но това предизвиква студентите да се идентифицира с нова култура.

Какво е бакалавърска степен по езици? Получаването на бакалавърска степен по чужди езици е едно от първите стъпки при подготовката обещаващо бъдеще в редица индустрии. Независимо дали искате да бъде лекар, правителствен агент или международен бизнесмен, че е абсолютно задължително да имат опит в езика.

Студентите, които искат да продължат образованието си и да се повиши тяхната пригодност за заетост, може да искате да се помисли да печелите им бакалавърска степен. A Бакалавърска степен по Език програма дава възможност на учениците да изследват чужд език и да станат потопен в друга култура.Завършилите програмата езици могат да се прилагат знанията си в различни области за кариера и често се компенсират с по-висока скорост, защото на техните многоезични способности.

Цената на бакалавър на науките в Languages ​​варира драстично в зависимост от това в кое училище студентът избере да присъстват. Разходи за обучение също ще се променят от страна в страна. Много училища предлагат изключителни програми за финансова помощ, които ще помогнат на студентите да покриват разходите на разходите.

A Бакалавър по езици може да отвори вратите на редица възможни възможности за работа, включително преводачи, учители по чужди езици и преводачи. Тези, които изберат да се съчетаят тяхното изследване на езика с друга голяма област, като медицинската наука или международен бизнес, може да продължи, за да се превърнат в лидери в своята индустрия.Разширено кариера в чуждите служби, банки, правителствени агенции, туристически и бизнес внос-износ са също възможност за студенти, които имат бакалавърска степен или напреднал магистърска или докторска степен по език.

Прилагането на онлайн програма, която предлага бакалавърска степен по езици е по-лесно, отколкото може да се мисли. Кандидат-студентите могат да кандидатстват за училище по техен избор от удобството на дома си. Вместо да се ограничава до местните училища, онлайн обучение дава на студентите достъп до училища, разположени по целия свят. Сега е моментът да се вземат тези важни стъпки към подобрява и вашето бъдеще. Разгледайте нашата богата онлайн база данни, за да разберете повече за всички опции, които ви очакват. Търсене за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване в главната форма.

2 резултата за Езикознание Filter

Бакалавър по английски и друг чужд език (шведски, испански, немски)

Klaipeda University
BSc
<
Редовно обучение
<
4 години
Английски
Кампус

Не само, че следната учебна програма се основава на общи лингвистични проучвания на английски език, но също така и на практически приложен английски и друг език (шведски, испа ...

Научете повече

BSc International Management (Китай) (Година в чужбина)

SOAS University of London
BSc
28 Септ. 2020
<
Редовно обучение
<
4 години
30 Юни 2020
Английски
Кампус

Нашата програма BSc International Management (Китай) (Година в чужбина) ще ви позволи да придобиете силно основание в науката за управление. Ще прекарате третата година на обу ...

Научете повече