Filter
Бакалавър на науките
Румъния Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Бакалавърските програми за степен „бакалавър на науките“ (BSc) продължават от три до пет години. Студентите, които следват в такива програми, изучават общи курсове и специализирани дисциплини, които ги подготвят за успешна кариера или за по-нататъшно образование.

Естествените науки се занимават с изследване на природа чрез наблюдение, анализ, прогнозиране и експерименти. Тази област включва такива дисциплини като биологически науки, физика, химия, науки за земята и астрономията.

Румънски университетски квалификации високо оценена и призната в Европа и извън нея, най-ниските такси за обучение и живот на разходите в Европа. Румънците имат древна и богата история, особено в столицата Букурещ със своите 2 милиона души. Международните студенти, желаещи да учат в Румъния могат да подадат молба или в Министерството на образованието и науката или от избрания румънски университета, за да се получи Писмо за приемане.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване

2 резултата за Естествени науки, Румъния

University Babes-Bolyai

Експертиза по химия се изисква в много лаборатории за анализ и контрол на качеството, свързана с индустрията, медицината, агенции за околната среда и други области. ... [+]

Бакалавърска степен по химия

&nbsp

Експертиза по химия се изисква в много лаборатории за анализ и контрол на качеството, свързана с индустрията, медицината, агенции за околната среда и други области.

&nbsp

&nbsp

Описание на изследването

Знания и умения в областта на химията (аналитична, неорганична, органична, физико-химия и биохимия, химична технология). ... [-]

Румъния Cluj-Napoca
Септември 2019
Редовно обучение
6 семестри
Кампус
Научете повече на английски
University Babes-Bolyai

Тази програма позволява на студентите да придобият основни знания и умения в областта на химията и химическата техника на синтетичните органични съединения. ... [+]

BSc Химия и инженерство на органични вещества Petrochemistry и Carbochemistry

Тази програма позволява на студентите да придобият основни знания и умения в областта на химията и химическата техника на синтетичните органични съединения.

Цел на програмата

Програмата осигурява обучение по теоретична и приложна химия, свързана с промишлени процеси.

Специализация / област на експертиза... [-]

Румъния Cluj-Napoca
Септември 2019
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски