Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

The Бакалавър (BSC) степен е предназначен да даде завършилите уменията да преследва много различни видове кариери, както и постигане напреднали градуса. Бакалавърска степен е изискване за много работни места, които често… Научете повече

The Бакалавър (BSC) степен е предназначен да даде завършилите уменията да преследва много различни видове кариери, както и постигане напреднали градуса. Бакалавърска степен е изискване за много работни места, които често прави BSC необходимост за тези, които търсят да максимизират приходите им живот.

Какво е бакалавърска степен по испански? Spanish се говори от над 400 милиона носители на езика и от още милиони като втори език. В Северна Америка, испански е доминиращият език в Испания, Централна и Латинска Америка, както и втората най-честа език в Съединените щати. Диплома по испански дава на студентите владеене на езика, както и задълбочено разбиране на културата и историята на испаноезичните страни по целия свят. Бакалавърска степен в испанския могат да се подготвят завършилите да въведете един глобализиран свят, оборудван с регионално и език експертиза.Бакалавърска степен на Испански може също така да даде възможност на студентите да се отличи в един взаимосвързан свят, в който знанието на различните култури е изискване.

След като получава бакалавърска степен в испанския, висшисти, могат да бъдат въоръжени с цялостно разбиране на испански език, както и опит в областта на историята, политиката или култура на най-малко една държава в испаноговоряща света. Студентите имат значителна гъвкавост при разработването им желания курс на обучение.

Колко може да се очаква да плащат за испанска диплома? За информация относно конкретните университети, е препоръчително да се свържете с определени институции, за да научите повече за тяхното обучение и други такси.

Завършилите обикновено отиват в преследват успешна кариера в международните финанси, образование, туризъм, журналистика и технологиите. Spanish е основен език за хора, които желаят да работят или учат в Испания и Латинска Америка.За тези, които работят в САЩ, испански често е незаменим език за юристи, политици и преподаватели, особено тези, които работят в райони с голям брой испаноговорящи. Получаването на бакалавърска степен по испански често дава завършилите предимство в почти всяка кариера искат да упражняват.

Интересуват от онлайн програма за обучение ли сте? Ако е така, моля да потърсите вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
Klaipeda University
Klaipėda, Литва

Не само, че следната учебна програма се основава на общи лингвистични проучвания на английски език, но също така и на практически приложен английски и друг език (шведски, испа ... +

Не само, че следната учебна програма се основава на общи лингвистични проучвания на английски език, но също така и на практически приложен английски и друг език (шведски, испански, немски) и има за цел да подготви компетентни специалисти по лингвистика, които да могат да прилагат езикови познания. и комуникативни умения по творчески начин при взаимодействие на два чужди езика. -
BSc
Редовно обучение
4 години
Английски
Кампус
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here