Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Много хора по целия свят посещават колеж с надеждата за получаване на бакалавърска или BSc. Един от двата най-популярни специалности наименованията бакалавърски заедно с бакалавър по изкуствата, на бакалавър обикновен… Научете повече

Много хора по целия свят посещават колеж с надеждата за получаване на бакалавърска или BSc. Един от двата най-популярни специалности наименованията бакалавърски заедно с бакалавър по изкуствата, на бакалавър обикновено спечелени след четири години интензивно изучаване на определена тема или област.

Само това, което е бакалавърска степен по китайски? Тази цялостна програма за академична степен включва около 120 часа интензивно изучаване на китайски език, култура и сродните му съображения. Специалности някои китайски бакалавърски се фокусират предимно върху езиковото развитие, докато други наблягат културни съображения, като например история, литература, религия или кинознание. Докато програмно съдържание варира до известна степен, основната цел на най-Бакалавър по китайски специалности е да даде на студентите образователна основа, необходима за разбирането на живота, език и бизнеса в Китай и Азия.

Получатели градусови Повечето бакалавърски изпитате увеличение на приходите след получаване на бакалавърска степен. Често те могат да командват по-добри заплати, отколкото тези липсват градуса или тези с двегодишните академични отличия.

Налице са съществени различия в цената на придобиване на бакалавърска степен по китайски въз основа на фактори като, когато програмата се предлага и колко популярен е сред студентите. Офисът признания на всеки потенциален училище е голям ресурс за да научите повече за спецификата обучение.

Студентите, завършили бакалавърска степен по китайски програми са подготвени за различни кариери в Китай, Азия и по целия свят. Много възпитаници продължават да работят в превод, превод или учение, а други да поемат позиции в рамките на международния бизнес, търговия или търговия.Завършилите специалност някои китайски бакалавърски избират да се върнете към висшето образование в преследване на един магистър по китайски, което им позволява да преподават китайски на ниво колеж, ако желае.

Нашата база данни на специалности глобалната бакалавърски е голям ресурс за тези, които търсят да научите повече за езика и културата на Китай. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
SOAS University of London
London, Великобритания

Нашата програма BSc International Management (Китай) (Година в чужбина) ще ви позволи да придобиете силно основание в науката за управление. Ще прекарате третата година на обу ... +

Нашата програма BSc International Management (Китай) (Година в чужбина) ще ви позволи да придобиете силно основание в науката за управление. Ще прекарате третата година на обучение в Китай, усъвършенствайки владеенето на език на китайски мандарин и разбирането на местните бизнес практики и култура. -
BSc
Редовно обучение
4 години
Английски
28 Септ. 2020
30 Юни 2020
Кампус
 

СЪВЕТ! Ако представлявате учебно заведение и искате да добавите вашите програми към нашите списъци, свържете се с нас тук