BACHELORSTUDIES

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Бакалавърските програми за степен „бакалавър на науките“ (BSc) продължават от три до пет години. Студентите, които следват в такива програми, изучават общи курсове и специализирани дисциплини, които ги подготвят за успешна кариера или за по-нататъшно образование.

Биология и науките за живота са област на знания, която изучава как различни процеси, включително химически, физически и геоложки, влияят върху това, как живите организми взаимодействат един с друг. В рамките на такива програми студентите може да изучават екология, физиология и еволюция.

Франция в момента е сред 20-те най-добре представящите се страни от гледна точка на икономиката, поради отличното им ориентирано към резултатите висшето образование обучение. Повечето от университетски курсове по обучение на френски език. Франция има 60 100 обществени и частни университети.

Париж е най-гъсто населеният град на Франция и на нейния капитал. Той има над 2 милиона жители. Тя е домакин на водещи центрове на живот и изкуствата в Европейския регион. Като дом на най-голям брой високо образовани хора, Париж има няколко престижни университети във Франция.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

3 резултата за Науки за живота, Париж Filter

Бакалавърска степен по Международен устойчив агробизнес

UniLaSalle
BSc
<
Редовно обучение
<
3 години
Английски
Кампус

Първият бакалавър

Научете повече

Бакалавър - бакалавър на науките за живота

Université Pierre et Marie Curie (UPMC)
BSc
Септ. 2020
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
Кампус

Целта на тази степен бакалавър е да се даде възможност на студентите да получат солидни научни знания за истинско разбиране на живите неща. ...

Научете повече

Бакалавърска степен по Международна програма в Life Science

Université Pierre et Marie Curie (UPMC)
BSc
Септ. 2020
Кампус

Тази програма предлага на учениците от възможността да търси втората половина на L3 (S6) в университета в Монреал. ...

Научете повече