$close

Филтри

Преглед на резултатите

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Бакалавърът на науката обикновено е завършен от студенти в рамките на три до пет години. Тази степен обикновено изпълнява някои от изискванията, които учените трябва да преследват напреднали проучвания. Какво е бакал… Научете повече

Бакалавърът на науката обикновено е завършен от студенти в рамките на три до пет години. Тази степен обикновено изпълнява някои от изискванията, които учените трябва да преследват напреднали проучвания.

Какво е бакалавър на науката в превод? Тази степен може да даде на студентите уменията, от които се нуждаят, за да превеждат различни езици. Студентите често могат да се съсредоточат в една област като тълкуване или превод, да прилагат езиковите си умения по различни начини и могат да се специализират и в езици като испански или френски. Учените често се насърчават да имат непълнолетни в предмет като политическа наука или биология, за да могат да превеждат документи или да работят като устни преводачи за учените в тези области. Много учени откриват възможности да учат в различни страни, за да могат да бъдат потопени на избрания от тях език.

Студентите, които получават бакалавърската си наука в превод, често могат да се занимават с различни култури и могат да се научат как да работят с компютърни приложения, за да се превеждат по-ефективно. Те обикновено се научават как да управляват големи проекти. Тези умения могат да помогнат на студентите да постигнат по-високи позиции с повече отговорности.

Разходите за бакалавър на науката се различават в зависимост от университета, който студентът избира да учи в страната, в която се намира училището. Продължителността на програмата също се отразява на таксите за обучение. Студентите понякога могат да запазят разходите си, като преследват своята степен в онлайн програма.

След като получат бакалавърската си наука в превод, учените имат много възможности за кариера. Студентите могат да работят в различни области на държавните или федералните правителства или да осигурят преводаческа помощ за чуждестранни студенти в университетите. Друга възможна кариера са преводачи в болници или държавни училища. Някои учени могат да изберат да станат преводачи на свободна практика, докато други може да предпочитат да работят чрез агенции. Освен това завършилите тези програми могат да превеждат документи и да тълкуват за частни компании или адвокатски кантори.

Учени, които желаят да следват бакалавърска степен на науката, могат да учат онлайн от университети по целия свят. Тези класове позволяват на учениците да приспособят образованието си в графика си. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
  • Препоръчано Последни Заглавие
  • Препоръчано
  • Последни
  • Заглавие
Aquinas College
Гранд Рапидс, Съединени Американски Щати

Aquinas College предлага единствените бакалаври в областта на превода и интерпретацията в щата Мичиган. Програмата е предназначена за студенти, които търсят професионален фоку ... +

Aquinas College предлага единствените бакалаври в областта на превода и интерпретацията в щата Мичиган. Програмата е предназначена за студенти, които търсят професионален фокус и интердисциплинарна ширина, която BS степен предлага с включването на малка или двойна специалност за развиване на уменията, необходими за използване на превод и интерпретация на световния език в професионална среда. -
BSc
Редовно
4 години
Английски
Кампус