$close

Филтри

Преглед на резултатите

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

За много скоро завършили гимназия или всеки, който иска да подобри своите перспективи за кариера, полувисше образование е естествената следваща стъпка. A Бакалавър е в степен, която осигурява по-задълбочено проучване… Научете повече

За много скоро завършили гимназия или всеки, който иска да подобри своите перспективи за кариера, полувисше образование е естествената следваща стъпка. A Бакалавър е в степен, която осигурява по-задълбочено проучване в конкретна област, които могат да подобрят наемането и потенциал за печалба за тези, които завършат програма. Повечето BSCS вземат 3-4 години, за да завърши и да предостави завършили с диплома в избраната от тях индустрия.

Какво е бакалавърска степен по религиозни изследвания? Тази степен програма се фокусира върху изучаването на широк кръг от световните религии и техните приложения в рамките на обществото като цяло. Студентите се рови по-дълбоко в всички големи световни религии, както и тези, които са по-малко известни. Тези, които се интересуват от религиозни изследвания често имат желание да се разбере как системите за човешките вярвания може да повлияе на техните култури и общества. Курсове включени в много религиозни учебни програми включват философията, антропологията, литературата, изкуството, митология, история и текстове на писанията.Тази интердисциплинарна степен изисква от учениците да интегрират основите с цялостна образование, свързани с духовния живот.

Тези, които се дипломират с бакалавърска степен "и в религиозни изследвания са подготвени за широк спектър от възможности за кариера. В процеса на обучение, свързано с този тип програма дава завършилите подобрени изследователски умения, които са безценни в много различни индустрии.

Разходите, свързани с бакалавърска се различават значително от колежа в колеж. Студентите, които се интересуват от кандидатстване трябва да говори директно с признания офицер за получаване на информация за обучение в крак с времето.

С проучвания степен религиозна в ръка, завършилите са готови да започнат работа. Много притежатели степен продължават да преподават религия в средните или след средно ниво на образование, докато други започват кариерите в религиозния свят като пастори или проповедници.Тази степен може да служи като трамплин за следдипломна степен по право, медицина или образование.

Благодарение на технологичния напредък днес 'S, спечелил Бакалавърска степен по религиозни изследвания може да се направи онлайн. Ако искате повече информация, търсене на вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата. 

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
  • Препоръчано Последни Заглавие
  • Препоръчано
  • Последни
  • Заглавие
Bob Jones University
Greenville, Съединени Американски Щати

Независимо дали искате да служите като библейски съветник в целодневно служение или да насърчавате другите на вашето работно място, в църквата и семейството, програмата за биб ... +

Независимо дали искате да служите като библейски съветник в целодневно служение или да насърчавате другите на вашето работно място, в църквата и семейството, програмата за библейско консултиране в BJU съществува, за да подготви християните да помагат на вярващите в тяхното прогресивно освещаване, като ги насочва към Христос чрез служение на Светия Дух и Божието всеобхватно Слово. -
BSc
Английски
Кампус