Filter
Бакалавър на науките
Великобритания Wales Cardiff Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Степента „бакалавър на науките“ или BSc се придобива в бакалавърски образователни програми. Студентите, които следват с бакалавърски програми BSc, може да започнат изграждането на кариерата си или да продължат образованието си в напреднали следдипломни програми.

Счетоводство е област на изследване, която включва бизнес анализ на фирми или икономически дейности на организация. Тази информация след това се докладва на управляващите лица, кредиторите или инвеститорите на организацията. Счетоводството иначе се сочи като предмет на финансово отчитане.

Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия, по-известен като Обединеното кралство и Великобритания, е суверенна държава, разположени на разстояние от северозападния бряг на континентална Европа.Двете най-известните (и най-старата) университетите Оксфорд и Кеймбридж (често наричани Oxbridge от много британци) Англия също има няколко други три институции, включително няколко в Лондон (по-специално Imperial College, на Лондонско училище по икономика, University College Лондон и King 'S College London, всички са част от Лондонския университет)

Уелс е един от четирите основни части на Обединеното кралство. Уелският език е еволюирал от Селтик и е много различен от английски. Тя "е един от двата официални езика в Уелс. Има общо 10 университета с около 150 000 ученици.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване

1 резултата за Счетоводство, Cardiff

Степени
Място
Великобритания
Wales
Cardiff
Тип на обучение
Темпо на обучение
Други възможности в тази научна област:
Cardiff Metropolitan University

Тази международна счетоводна и финансова степен е едногодишно попълване, за да даде възможност на студентите да завършат бакалавърска степен по международно счетоводство ... [+]

Преглед на курса

Тази международна счетоводна и финансова степен е едногодишно попълване, за да даде възможност на студентите да завършат бакалавърска степен по международно счетоводство и финанси. Този курс е идеален, ако имате диплома от всяка точка на света и искате да я превърнете в степен на отличие, както и да разберете повече за темата.

Едногодишният връх покрива ключовите понятия в областта на счетоводството и финансите и предоставя на студентите по-детайлно разбиране на тематичната област в практически и теоретичен контекст. Курсът ще даде на студентите инструментите и аналитичните способности за идентифициране и решаване на сложни проблеми по динамичен и стратегически начин. Освен това тази програма ще предостави на студентите умения, които могат да бъдат прехвърляни, както и задълбочени познания за широк спектър от финансов софтуер, включително сертификат за пазарни концепции на Bloomberg.... [-]

Великобритания Cardiff
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски