$close

Филтри

Преглед на резултатите

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Бакалавър на науките (бакалавър) степен обикновено е следващото ниво на образование след средно образование или неговия еквивалент сертифициране. Както подсказва името, бакалавърска степен се фокусира проучване на п… Научете повече

Бакалавър на науките (бакалавър) степен обикновено е следващото ниво на образование след средно образование или неговия еквивалент сертифициране. Както подсказва името, бакалавърска степен се фокусира проучване на площ от науката и развива умения в тази предметна област. Много студенти вземат степен бакалавър, като първа стъпка към майстор "степен в сродна област на изследване.

Какво е бакалавърска степен по съвременни езици? A Бакалавърска степен по съвременни езици е разбира се на изследване, което обикновено отнема три до пет години, за да завършите. Включено в проучванията са уводните принципи на лингвистиката и задълбочено проучване на един или повече модерни езици. Ученикът, който печели Бакалавърска степен по съвременни езици обикновено е готов да преследва следдипломно обучение в сродни области.

За студенти от литература и езици, Бакалавърска степен по съвременни езици може да бъде отличен предшественик за овладяване изследвания "и в свързаните с тях области.Цялостното заземяването в принципите на език структура и правила, ще помогне да се подготвят студентите да продължат образование в лингвистиката или други езици, или да преминете кариера в журналистиката или маркетинг.

Разходите за Бакалавърска степен по съвременни езици, може да варира значително в зависимост от избраната програма, държавата, в която се намира, както и различни други фактори. Бъдещият ученик трябва да разбера на разходите за обучение и разходи, както и разходите за живот за продължителността на образователната програма 04:57 година.

Въпреки че много ученици заемат Бакалавърска степен по съвременни езици програма като предшественик на по-нататъшни научни изследвания на езици или лингвистика полета, а други преследват кариера пряко, включително потенциал за работа в медии, маркетинг, обучение, или други свързани с тях области.Дали за директен подход към пазара на труда или в степен, което води до по-нататъшни научни занимания, с бакалавърска степен по съвременни езици ще подготви студентите за по-нататъшно развитие на свързани с езикови области.

Сканиране чрез налични, за да получите по-добро разбиране на програмите, които са достъпни за Бакалавърска степен по съвременни езици потребители, и след това се прилага онлайн. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово форма.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
  • Препоръчано Последни Заглавие
  • Препоръчано
  • Последни
  • Заглавие
University of Southern Denmark
Sønderborg, Дания +1 Още

Бакалавърска степен по международна бизнес администрация и чужди езици във Фленсбург и Шондерборг съчетава бизнес икономика и бизнес език (на немски или датски плюс английски) ... +

Бакалавърска степен по международна бизнес администрация и чужди езици във Фленсбург и Шондерборг съчетава бизнес икономика и бизнес език (на немски или датски плюс английски) и ви отговаря за международно ориентирана работа в частни предприятия, както и в публични организации. -
BSc
Редовно
6 семестри
Английски
01 Септ. 2022
15 Март 2022
Кампус