Бакалавърска степен по бизнес администрация със специализация по предприемачество

Общ преглед

Описание на програмата

Преглед на степените

Бакалавърът по научни изследвания в областта на бизнес администрацията със специализация по предприемачество комбинира теоретично обучение със съответните бизнес проблеми в реалния свят, за да даде на студентите умения и разбиране на ключови въпроси, които ежедневно засягат бизнеса. Индивидуалният курс на работа и подходът, ориентиран към студентите, разделят AUS бизнеса степен. Целта на тази програма е да даде на учениците увереност от усвоените знания и придобитите умения да започнат кариерата си или да предприемат предприемачество във непрекъснато променяща се бизнес среда.

Защо Швейцария?
 • 2017 г. най-иновативната страна в света
 • „Швейцария оглавява класирането за седма поредна година“
 • „Топ 10 в глобалния индекс на иновациите Швейцария спечели позиция № 1 в GII за седма поредна година. Тя запази това първо място от 2011 г., както и позицията си номер 1 в под-индекса за иновационен изход и през стълбът от знания и технологии от 2012 г. "
 • Canton de Vaud номер 1 за рисков капитал в Швейцария
 • Повече от половината от общата инвестиция се влива в този кантон. Стартиращите фирми, базирани на водите, генерираха повече от 460 милиона швейцарски франка

Защо степен на AUS

Малки класове

Ангажираността на AUS към върховия студентски опит включва точния брой преподаватели, които да гарантират малки размери на класа и последващата лична подкрепа на студентите в и извън класната стая. Малките размери на класовете осигуряват пълна ангажираност с преподавателя, който води обучението, както и с колегите от различни професионални и културни среди.

Индивидуални

AUS предлага специално обучение, с практически и теоретични курсове, които са актуални за днешния пазар. Приоритизирайки най-новите бизнес субекти, високо мотивираният и амбициозен персонал и администрация в AUS са посветени на академичното и личностно развитие на студентите, като работят в тясно сътрудничество на базата на индивидуални, за да им помогнат да постигнат кариерните си цели.

Проучвания в реалния свят

Пълен достъп до различни бази данни като EBSCO, ProQuest, Financial Times и други услуги са достъпни в и извън кампуса, заедно с достъп до академични и индустриални експерти, както и чрез учебна програма, оформена от настоящите научни изследвания и професионална практика, за да максимизирате кариерното си развитие.

мрежа

Международна, мултикултурна среда, базирана в Швейцария, AUS е един от водещите швейцарски бизнес университети, разположен в La Tour-de-Peilz на красивите брегове на Женевското езеро и е привилегирован да притежава харесвания на глобални корпорации и организации като Nestlé, Hublot, Организацията на обединените нации и Международния олимпийски комитет на лесно разстояние от кампуса.

Практически и уместни

Организация за кариерни пътеки, съчетаваща теория с практически опит, AUS се ангажира с обучението и развитието на своите студенти, като им дава възможност да предприемат кариерния път, който им е най-подходящ.

Международно признание

Подкрепата на AUS от международно признати и силни местни организации предоставя гаранция за качествено образование на своите студенти. Той е признат за университет от множество органи по акредитация, включително базирания в САЩ Международен съвет за акредитация за бизнес образование (IABCE) и Европейския съвет за бизнес образование (ECBE). Той също принадлежи към Швейцарско-американската търговска камара, FSEP - Fédération Suisse des Ecoles Privées, AVDEP - Association Vaudoise des Ecoles Privées, както и Promove.

Какво ще научите

Придобиване на необходимите умения за успех.

Волята за придобиване на знания, за да станете предприемач е ключова характеристика за това поколение студенти. Освен това, средният живот на S

Нашите учители участват в предприемачеството независимо дали са бивши създатели на стартиращи фирми или обучават стартиращи фирми в местни и международни ускорители за стартиране и многонационални корпорации.

Дипломата започва с пет основни курса. Следват основни курсове, които дават на студентите стабилно разбиране на основите на бизнеса, като финанси, икономика, маркетинг и предприемачество. Студентите могат да избират актуални курсове, за да персонализират своята степен.

За да получат образователна степен, студентите ще трябва да завършат:
 • 5 основни модула / курсове
 • 24 основни модула / курсове
 • 12 специализирани модула / курсове
 • Стаж или проект на Capstone

Курсовете се избират от администрацията в зависимост от заявките на студентите и наличието на преподаватели и включват теми като икономика, управление, закон и маркетингови принципи. Проверявайте редовно уеб страниците на нашите курсове за най-изчерпателна и актуална информация.

Защо AUS?

Фокусът на университета е да развие вашите умения и най-вече да ви придружава в придобиването на самочувствие и нагласа за успех като предприемач.

Това ще бъде постигнато чрез всеки студент да разработи своя проект по време на обучението си и да получи обратна връзка от учители и специалисти, популяризирайки „Пясъчна кутия за студенти“ и „Бизнес лаборатории“.

Програмата ще включва курсове като Lean Startup Approach, Innovating Success, Entrepreneurrial Finance и Crowd Funding, Pitching your Startup.

Свързаните курсове са:

 • Критично и творческо мислене
 • Ново рисково финансиране
 • Предприемачество и иновации
 • Връзки с обществеността и умения за работа в мрежа
 • Психологията на творчеството
 • Лидерство в бизнеса
 • Лидерство и изграждане на екип
 • Вземане на решение

Академичен календар

Академичната година обикновено започва през септември и завършва през юли с три академични термина (есен, зима и пролет) през този период. Всеки срок включва единадесет седмици на обучение, плюс една седмица на изпитите. Периодите на изпит обикновено се срещат в средата и края на всеки срок. Празничните периоди обикновено настъпват през декември и пролетта. Дългата лятна почивка е през юли / август.

Срочни дати

Падащ срок
 • Курсове: септември - декември
 • Почивки: Зимна почивка: 4 седмици
Зимен срок
 • Курсове: януари - март
 • Почивки: Пролетна почивка: 2 седмици
Пролетен срок
 • Курсове: април - юли
 • Почивки: Лятна почивка: 10 седмици

Изисквания за бакалавърска степен

Присвояването на степен BSBA от American University in Switzerland AUS American University in Switzerland следва само след попълване на следните изисквания:

 • Изисквания за академичен кредит;
 • Изисквания за академично представяне (натрупване на GPA от 2.0.);
 • Изисквания за присъствие и изисквания за пребиваване.

Освен това всички неплатени сметки трябва да бъдат уредени с администрацията преди дипломирането.

Прехвърляне на кредити

Трансферните кредити могат да се приемат от други признати колежи и университети за тези курсове, които се прилагат към програмите на AUS. Кредитите за напреднали стажове (AP), получени на ниво гимназия, могат да се прилагат към бакалавърска програма. Трансферните кредити могат да се предоставят само за степен C (75%) или по-висока. Всички завършващи студенти трябва да завършат поне половината от своите изисквания за академичен кредит в AUS.

Как да кандидатствам

American University in Switzerland ще разгледа всички попълнени заявления и ще се свърже с кандидатите в разумен срок, веднага след като бъде взето решение. Приемът в AUS обаче подлежи на ограничен брой записвания; Следователно е възможно не всички квалифицирани кандидати да бъдат винаги приети. В такива случаи Американският университет в Швейцария приема тези с най-силна квалификация и потенциал.

Всички кандидати трябва да демонстрират отличен академичен запис, сигнализиращ за потенциала си за успех в дадена област на обучение и да завършат следните процедури за прием в AUS.

Изисквания за вход

Записването в бакалавърската програма изисква завършване и завършване на ниво средно училище от призната институция. AUS може да приложи един или повече приемни изпити, за да определи дали кандидатът отговаря на минималните програмни изисквания, докато AUS може да изисква допълнителни курсове за фондация за студенти, които пропускат някои основи на управлението на бизнеса.

Изисквания за прием

Изискванията за прием за всички кандидати включват попълнения формуляр за кандидатстване и дължими такси в допълнение към изброените по-долу документи. Кандидатът трябва да гарантира, че тези документи се изпращат своевременно до AUS School of Business, преди да започне курс на обучение.

 • Поискайте формуляр за кандидатстване
 • Подайте попълнен и подписан формуляр за кандидатстване
 • Снимки: Шест (6) паспорта с размер на паспорта трябва да бъдат включени във формуляра за кандидатстване, който се подава в AUS. Повечето от тези снимки се изискват от местните власти и за студентски визи.
 • Препоръки: Две (2) поверителни препоръчителни писма от инструктори или работодатели, които са запознати с миналото на кандидата, трябва да бъдат изпратени директно до AUS. За всички писма, които не са на английски, трябва да се представят и сертифицирани преводи.
 • Резюме или автобиография: кратък писмен отчет за силните страни и постиженията на кандидата. Включете лични данни, образование, трудов опит, други квалификации и очаквания за кариера.
 • Преписи: Кандидатите трябва да представят официални преписи за цялата приложима академична работа, извършена в средните или университетските институции през последните пет (5) години. Преписите трябва да бъдат изпращани директно от институциите до AUS. За всички документи, които не са на английски, трябва да се представят и заверени преводи.
 • Мотивационно писмо: Есето или мотивационното писмо трябва да е с дължина поне 500 думи. Трябва да разкажете историята на своето академично развитие и всеки друг трудов опит, който сте имали в разказа от първо лице. Трябва да обясните причините си за кандидатстване и как очаквате AUS да подобри допълнително настоящите ви кариерни цели.
 • Език: Владеенето на езика обикновено се признава, ако студентите са изпълнили някое от следните условия:
  • а. Посещение на поне три скорошни пълни години на обучение в институция, където единственият език на преподаване е английски
  • б. Получаване на ниво стандарт или по-високо в Международния бакалавърски курс (IB).
 • Ако не се прилага нито едно от тези условия, трябва да се представи доказателство за владеене на английски език, като се постигне подходящата оценка по едно от следните:
 • Поне 550 резултати в тест по английски като чужд език (TOEFL). Поне 6,0 резултат в Международна система за тестване на английски език (IELTS).
 • Кандидатурата трябва да включва всички тези елементи, за да бъде разгледана за процеса на приемане.
Крайни срокове за кандидатстване

AUS работи на основата на непрекъснат прием, което изисква попълнените материали за кандидатстване, както и всички академични записи и приложимата такса да бъдат получени от AUS минимум 10 седмици преди началото на мандата. Ако бъдете приети, ще получите официално писмо за приемане и покана за записване. Понастоящем ще бъдете уведомени за всякаква допълнителна информация, която трябва да бъде предоставена, за да завършите файла си. График на плащане на дължимото обучение и такси е посочен в писмото за оферта, изпратено в писмото за приемане.

Такси за обучение

 • 3-годишна програма
 • Такса за регистрация: 3500 CHF
 • Обучение за 1-ва година: 24 000 швейцарски франка
 • Втора година обучение: 24 000 CHF
 • Обучение за трета година: 24 000 CHF
 • Общо: 75 500 CHF

* Всички цени са в швейцарски франкове (CHF)

* Обучението и таксите могат да бъдат променени без предварително предупреждение

Редица допълнителни разходи трябва да се очакват от студентите, които не се покриват от таксите за обучение и ще трябва да се отчитат отделно. Допълнителните разходи могат да включват:

 • Здравна осигуровка
 • Настаняване
 • транспорт
 • Социални дейности / пътувания
 • Разходи за копиране

Всички такси са котирани в швейцарски франкове (швейцарски франкове). Тъй като AUS - American University in Switzerland е частна институция, всички студенти плащат еднакви такси, независимо от националността. Таксите се преглеждат от време на време и могат да се променят от изброените.

Университетът си запазва правото да прави такива промени или изменения, ако е необходимо.

Как да платя

Таксите за кандидатстване и регистрация трябва да се плащат преди процедурата за кандидатстване за виза. Таксите за обучение трябва да се плащат най-малко две седмици преди началната дата на академичната програма. Ако плащането не е извършено, може да не се запишете и да започнете класове, докато не бъде извършено плащането. Плащанията могат да се извършват по банков път или лично. Студент няма да бъде напълно регистриран, докато не получи пълно заплащане. Обучението и услугите могат да бъдат изтеглени в случай на неплащане.

Политика за възстановяване на суми

Ако започнете програма за обучение и искате да се оттеглите, трябва да уведомите писмено администрацията. Всяко възстановяване на суми ще бъде извършено в съответствие с нашата политика за възстановяване.

Забележка: Този процес може да отнеме няколко месеца.

Стипендии

AUS предлага редица стипендии и бюра, за да ви помогне с вашето образование. Повече информация може да бъде събрана директно от нашия Административен екип.

Кариерни възможности

 • Създаване на собствен старт: Курсовете, свързани с предприемачеството, вдъхновяват учениците, желаещи да осъществят мечтата си за създаване на собствени компании. Разширената мрежа от AUS ще осигури още правилните връзки, от които студентите ще се нуждаят, за да могат успешно да стартират своите идеи.
 • Присъединяване към стартъпи: Степента на AUS със специализация по предприемачество подготвя студентите с инструментите, уменията и мрежата, които са им необходими, за да се присъединят към съществуващите стартъпи.
 • Бизнес консултант: Курсовете, смесени с практически опит, имат за цел да предоставят инструментите и уменията, които помагат на студентите да идентифицират по-добре пропуските на пазара и къде биха могли да помогнат за развитието на бизнеса.
 • Работа в продажбите: Продавачите са основните хора, които продават продуктите на даден бизнес. Ние ви предоставяме уменията, които ще трябва да представлявате и управлявате всяка компания.
 • И много други.
Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Preparing you for the business of tomorrow, the American University in Switzerland is one of Switzerland’s leading international business universities situated in La Tour-de-Peilz on the beautiful sho ... Научете повече

Preparing you for the business of tomorrow, the American University in Switzerland is one of Switzerland’s leading international business universities situated in La Tour-de-Peilz on the beautiful shores of Lake Geneva close to the Olympic Capital Lausanne, and Geneva, the center for diplomacy. Throughout its 45-year history, AUS has prepared international business students with the knowledge, tools, and training of today to be a positive contributor to the general management of any business organization of tomorrow. Offering tailored education in an international and multicultural environment, with practical and theoretical courses, which are relevant for today’s market, AUS has a new, dynamic and ambitious staff providing a personal approach – both in the classroom and outside of the school – for all students. Свиване