Bsc (hons) психология с криминология

Общ преглед

Описание на програмата

BSC (Hons) психология с криминология

Нашите ученици биха ни препоръчали! В последното Национално проучване на студентите 94% от нашите последни студенти по психология по бакалавърска степен (Hons) биха препоръчали да учат в НТУ. (National Student Survey 2017).

Нашата британската Психологически Society (BPS) акредитирана степен изследва тайните на това, което ни прави хора, какво означава да бъдеш жив и защо се държат по пътищата, което правим.

Този курс обхваща всички основни области на психологията, определени от британската Психологически Society (BPS) учебната програма на най. Ще изследва човешкото същество, работата на мозъка, процесите и механизмите на човешкото мислене, чувство и поведение и как психолози, психологически изследвания и терапия могат да имат съществен и положителна промяна в живота на и обществото на хората.

Защо да изберете този курс?

Превъзходство в преподаването и научните изследвания

Като се присъедините към курс по психология в НТУ, ще бъдете част от изследователска активна общност.

 • Ще проектирате и провеждате свои собствени изследвания през последната година и може да имате възможност да се състезавате за платена работа като научен сътрудник между година две и три.
 • 60% от резултатите от изследванията ни се считат за отлични в световен мащаб или водещи в световен мащаб в REF 2014 и 100% от нашите научни резултати са международно отлични, като 73% са описани като водещи в света.
 • 95% от бакалавърските студенти по бакалавърска степен (Hons) се съгласяват, че персоналът е добър в обяснението (National Student Survey 2017).

Професионални умения и признание

 • Нашите курсове по психология * са акредитирани от Британското психологическо дружество (BPS), така че докато сте завършили поне с диплома за степен 2.2, ще имате право да получите бакалавърска степен за членство в BPS - необходима квалификация, ако желаете преследва допълнително обучение и кариера като професионален психолог.
 • Можете да придобият практически опит между втората и третата година, както и предприемане на разположение работа или обучение в чужбина на един от нашите партньорски институции.
 • Също така имате възможност за избор, за да завърши с четири годишен курс, който включва една година-дълъг стаж.
 • През последната година ще имате възможност да участвате в модула "Професионална практика в психологията". Предлагайки Ви възможност да се насладите на живота като консултант психолог, предоставяне на психологически решения на проблемите на реалния свят.

* не включва курсове по психология в Nottingham Law School или Nottingham Institute of Education

Персонализирано преживяване

Регулирайте учебния си опит - с набор от допълнителни модули и пътеки, можете да преследвате собствените си интереси и да започнете да оформявате своето обучение за по-нататъшно обучение и / или определена кариера.

В края на първата си година можете да изберете да се специализирате в областта на психичното здраве или съдебната или образователната и развойната психология, като изберете специалист.

Ще имате възможност да приготвите обучението си, като изберете опции от уникален набор от модули за последната година.

Експертен персонал и специализирани съоръжения

 • Проучване в един от най-големите психологически отдели във Великобритания. Ще бъдете преподавани и контролирани от над 80 експертни психолози, които имат разнообразен обхват от интереси и изследователски области.
 • Вие ще бъдете в състояние да се възползват напълно от нашето отлично преподаване лаборатория апартамент. Удобствата и оборудването са предназначени изключително за нашите студенти по психология и ще ви помогнат да извършите собствен анализ и анализ на данните.

Какво ще учат

През първите две години от вашето степен, ще завърши въведение в психологията, основните модули биологична, социална, развитието, и когнитивната психология, както и предприемане на обучение в изследователски методи и статистика.

В криминологията, ще завърши на допълнителни модули, покриващи престъпното поведение, престъпността и обществото, наказателно-процесуалната система, проблеми в съвременната полицейска и Пенология.

В окончателния си година, ще седне на допълнителни основни модули в областта на психологията, която обхваща индивидуалните различия и исторически и концептуални въпроси, и да приспособят образованието си (често с оглед на бъдещите възможности за заетост), като изберете от набор от незадължителни психология и криминология модули , В окончателния си година вие също така ще завърши на изследователски проект в областта на психологията, фокусирани върху една тема по ваш избор под ръководството на научен активен член на персонала.

Четири години Разбира разположение

Също така имате възможност за избор, за да завърши с четири годишен курс, който включва една година-дълъг стаж в между Година Two и Година Three. Трябва да се прилага с код C8M3 на UCAS да се счита за четири години хода на сандвич / практика.

Проучване в чужбина

Ако сте на тригодишния курс на пълно работно време може също да имат възможност да учат в чужбина, като част от процеса на един от нашите партньорски университети. Настоящите партньорски институции включват местоположения като Австралия, САЩ, Унгария, Холандия и Полша. Ще се реши в началото на първата си година, ако искате да се прилагат, за да вземат участие в програмата за обмен. Може би учат в чужбина между Година Two и Година Три и следователно тя би довела удължаване продължителността на курса на четири години. Проучването чужбина опция е достъпна само за студенти на три години маршрута на пълно работно време и по тази причина трябва да се прилага с код C8M2 на UCAS.

Пригодите учене опит с набор от допълнителни модули. Това ще ви даде възможност да преследват собствените си интереси и да започне да обогатите вашия живот към по-нататъшно проучване и / или по-специално кариера.

Как сте научени

Психология на BSc (Hons) с криминология се преподава от опитен персонал, използвана за работа с ученици от най-различни среди и с различни нива на умения и опит.

За да ви осигури първокласно обучение опит и да се гарантира, че имате възможност да се възползват максимално от времето си в университета, ще получите време за контакт чрез широк спектър от методи за доставка. Курсът се осъществява чрез лекции, семинари, малък преподаване група и надзор един-на-един. По-малките групови семинари и работни срещи предоставят възможности за развитие за решаване на проблеми умения, група работен, анализи, дискусионни умения, презентационни умения и дискусия за широк спектър от гледни точки.

Учейки се от експерти

Нашите преподаватели са високо уважавани, с много участващи в изследванията в областта или се публикуват автори в техните специализирани области. Изследователски групи включват: Addiction и отклоняваща се Поведението, благосъстояние, развитие, Взаимодействие и социалните отношения, Език и Психолингвистика, Cognition и възприятие. Има и редица научни звена, включително: The International Gaming научно звено, отдел Research службите за спешно реагиране, отдел специфичен език Обезценка изследвания и сексуалната Престъпления, престъпността и блок Research Лошо държание.

Освен с традиционните лекции, семинарни и независимо изследване вие ​​също така ще чуете и научите от признати експерти и специалисти в съответната област, които са редовно поканени да дойде и да говори с учениците ни ви предоставя поглед върху тяхната специализирани познания и опит.

Как ще бъда оценена?

Ще бъде оценено в най-различни начини и на модулен принцип; чрез традиционните средства като прегледи и есета, но също така и в по-иновативни начини, като например изследователски доклади, устни и постерни презентации, доклади за отделни случаи и изследователски проект последната година. Нашата разнообразна подход за оценка дава възможност на учениците да демонстрират широчината на своите способности и осигурява възможност за всеки да се отличат.

Обхватът на инструменти за оценка е призната като един от най-силните страни на курса от Комитета по BPS акредитация и външни проверителите.

В отговор на обратна връзка със студентите от университета са въвели политика, гарантираща маркирана работа се връща към вас по електронен път в рамките на три седмици от датата на подаване.

Психология семинар серия

Вие ще получите възможност да присъстват на Департамента по психология семинар серия, която се провежда през цялата учебна година. Семинарите да покани експерти и професионално, за да представят своите публикации и научни открития. Това е неразделна част от научните изследвания култура в Катедрата по психология и стимулира Психологически мислене и дебати.

95% от BSc (Hons) Психология с криминология редовни студенти са съгласни, че те са били в състояние да се свържете с персонала, когато те трябва да. (Национален студентски Survey 2016)

Кариери и пригодността за заетост

Отлични възможности за професионален опит

Нашите Психология курсове са проектирани така, че да може да се развие на всички знания и умения, които ще трябва за бъдещата си кариера. Курсът ще се развие вашите преносими умения, включително:

 • числен
 • общуване
 • представяне
 • аналитичен
 • умения за решаване на проблеми.

Много търсени от работодателите, тези умения ще ви постави в силна позиция на пазара на завършил.

Вие ще получите възможност да участват в нашата професионална практика по психология конференция, която е уникална за NTU. Това ви дава възможност да изпитате живота като консултант психолог, за да се осигури психологически решения на реални проблемни сценарии, предоставени от външни организации, както и да представят своите решения на тези организации в професионалната конференция формат.

You'l също така да бъде в състояние да изберете опция, базирани на работна психология Практика модула. Студентите, които изберат този модул ще трябва да се ангажират в свързани с работата роли чрез доброволчество, платена работа, или сенки на работното място.

Четири години Разбира разположение

Също така имате възможност за избор, за да завърши с четири годишен курс, който включва една година-дълъг стаж. Трябва да се прилага с код C8M3 на UCAS да се счита за четири години хода на сандвич / практика.

Ние насърчаваме всички наши ученици да вземат участие в доброволческа работа. Nottingham Trent доброволчеството ще ви позволи да се включат в един ден предизвикателства, студентски водената проекти и магазина за доброволец.

Вашето кариерно развитие

С GBC британската Дружеството на психолозите в обезпечен, ще бъдат допустими по дипломирането да продължи по-нататък следдипломна (Masters на докторанти) обучение по психология, вероятно като професионален психолог (в криминалистиката, клинична, образователна, трудова, консултиране и спортна психология), за да преследва академичен и / или изследователска кариера в различни области на психологията или криминология (с работа като научен сътрудник, например, или чрез изследване за магистърска или докторска степен), или да преследва криминология съответните кариера в пробацията, полицейски или затворнически услуги ,

Заглавията на работа по-долу дават индикация за кариерите новата ни психология с възпитаници криминология се стремят: *

 • Полицай Гражданско изпълнително
 • Длъжностно лице за защита на Общността
 • Разговор Assistant
 • HR Administrator
 • Психично Healthcare Assistant
 • Prison Officer
 • PR асистент
 • консултант за подбор на персонал
 • Research Assistant
 • Асистент
 • Специален полицай
 • Подкрепа Worker
 • Младежки работник.
 • Последни студент проучване DLHE води 2011-12 - 2014-15.

Други завършилите експлоатират преносими умения, които са научили по време на курса им да преследват редица кариери извън психология или криминология. квалификации, свързани с психология са склонни да бъдат много популярни с всички работодатели, защото те изискват способност за ефективна комуникация в двете говорим и писмен форми (чрез вербална представяне и писането на есета и доклади), способност за решаване на реални проблеми и добре развита числен умения. Всичко това означава, you'l бъде много добра позиция да се възползва от други възможности завършил заетостта в области толкова разнообразни, колкото маркетинг, журналистика, човешки ресурси, полицията и преподаване. Може да се наложи пълна допълнително обучение или обучение за някои от тези роли.

Има възможности за развитие на връзки със съответни организации и потенциални работодатели, ако се ангажират с четири годишен курс сандвич или чрез модула за избор, базирани на работна психология практика в последната година от курса.

Нашата Заетост Team

Кариери и пригодността за заетост съвет е на разположение на всички наши студенти и е осигурено от екип от подлежат специалисти в рамките на Департамента по психология и пригодността за заетост екип на университета.

Психологията е много горд от своите възпитаници и техните успехи, и ние много се радваме да ви помага да преминете към избрания от вас кариера било то в областта на психологията, или извън нея.

Нашите Психология курсове са акредитирани от Британския Дружеството на психолозите в (BPS), така че стига да завърша с най-малко степен на 2.2 почести ще имате право да получите Завършил Основа за Chartered Членството на БПС - необходима квалификация, ако искат да упражняват допълнително обучение и кариера като професионален психолог.

Изисквания за вход

Великобритания

За влизането през септември 2018 г. ще ви трябва следното.

Три години по-пълно работно време

 • А-нива - БКК; или
 • BTEC Extended Диплома - DMM; или
 • 104 UCAS тарифа точки от три нива А или еквивалентна квалификация; и
 • GCSEs - английски и математика клас В.

Четири години стаж

 • А-нива - BBB; или
 • BTEC Extended Диплома - DDM; или
 • 120 UCAS тарифа точки от три нива А или еквивалентна квалификация; и
 • GCSEs - английски и математика клас В.

Ние също така разглежда еквивалентни квалификации и комбинации.

Всички кандидатури се разглеждат за всеки отделен случай. Радваме се да приемем кандидатури от зрели студенти и студенти с квалификация за достъп или много други видове стандартни и нестандартни квалификации, за които можем да изчислим точките на UCAS. Нестандартни кандидатите могат да бъдат интервюирани.

Моля, имайте предвид, че преди да работите с млади хора или уязвими групи от населението, ще ви бъде необходима проверка за разкриване и блокиране на услугата (преди известно като разкриване на бюрото за съдимост), но не е задължителна за приемане в психологията по бакалавърска степен (Hons) със социология.

Международен

Ние приемаме квалификации от училища, колежи и университети по целия свят за навлизане на нашите студенти градуса. Ако не сте сигурни как си международна квалификация съответства на изискванията ни за курса, моля посетете нашия международен страница квалификации.

За влизането през септември 2018 г. ще ви трябва следното.

Три години по-пълно работно време

 • А-нива - БКК; или
 • BTEC Extended Диплома - DMM; или
 • 104 UCAS тарифа точки от три нива А или еквивалентна квалификация; и
 • GCSEs - английски и математика клас В.

Четири години стаж

 • А-нива - BBB; или
 • BTEC Extended Диплома - DDM; или
 • 120 UCAS тарифа точки от три нива А или еквивалентна квалификация; и
 • GCSEs - английски и математика клас В.

Ние също така разглежда еквивалентни квалификации и комбинации.

Изискванията за влизане в английски език

Ако английският не е вашият първи език, трябва да ни покажете, че вашите езикови умения са достатъчно силни за интензивно академично обучение. Ние обикновено питам за един тест IELTS и ние приемаме някои алтернативни тестове по английски език.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

The School of Social Sciences at Nottingham Trent University is a large and vibrant academic community which offers a wide range of qualifications in diverse disciplines including psychology, criminol ... Научете повече

The School of Social Sciences at Nottingham Trent University is a large and vibrant academic community which offers a wide range of qualifications in diverse disciplines including psychology, criminology, sociology, youth, health and social care, politics, international relations, education and social work. Свиване